Killer Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bi tane dersten araştırma ödevim var. konu şu : Government Surveillance of Cyber-Space. adam gibi kaynak bulup hakkında bişeyler yazmam gerekiyo. bulabildiğim tek adam gibi kaynak 1 tane kitap. onun dışında paso blog çıkıyo. onlar da useful resource olarak geçmediği içn kullanamıyorum. better google skills'i olan varsa yardım etsin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bloglar niye yararlı kaynaklar değilmiş yahu hele ki adam bloguna yazdığı yazıda ayrıca kaynakça falan yazdıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_censorship_in_the_People%27s_Republic_of_China terazime tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 senin her odevine biz neden mudahele ediyoruz lan, akademik hayatini forumda yasadin direk. googledan cikmiyosa kutuphaneye git cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ya wikipedyayı kabul etmyio blogları kabul etmiyo kütüphaneden kaynak bulduk zaten ben destek istiyorm sadece sdf evet şu an ödevi yazıyoruz her türlü bilgi yararımızadır thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Wikipedia, google, blog etc. tabii kabul etmez ama kaynak bulmakta zorlaniyorsan bu tur yerlere girip referans veya kaynak gostermisse onlari izleyip illa adam gibi bir article, journal felan bulursun. Yukardaki wiki linkinde 85 tane reference var yani, aramaya inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Google scholar ftw. Bir de okulunuzun article database i falan yok mu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 var bakıyoruz hepsine ya niye 0 bilgiyle soruyomuşum gibi suçladınız ki sadece ek bişeyler istedim? dgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ha tabi 4 hafta öncesinde hiç bişey yokken yazmışım sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar