Giovanni Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Bu oyundaki atmosfer hiç bir mmoda yok resmen be dayı. Başlayıverim bari dedim. Var mıdır oynayan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 var valla :) pve serveri cromda çok türk var. o türkler haricindede birde türk guildi var. pvp serveri furyde de türk guildi vardi ama o ne oldu bilmiyorum ama orda da çok türk oyuncu vardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Cromda oynayacaksan full Türklerin oluşturduğu Kanije yi,furyde oynaycaksanda yine full Türklerin oluşturduğu abysuss guildlerini önerebilirim. Furydeki guildin online player sayısını bilmiyorum ama Kanije 17-20 arasında değişkenlik gösteriyor. Kanijedeyim,dostluk,sevgi,saygı,yardımlaşma,sohbet,muhabbet ne arasan var. Türkcemizide yavaş yavaş öğretiyoruz yabancılara aynı zamanda. Örneğin Kylikide honour garda çok sevdiğim saydığım bir abim ''Mazlum'' ismini koydu.Geçenlerde bir raidde yine çok sevdiğim ve saydığım diğer abim yabancı arkadaşlara honour gardın Türkce karşılığı mazlumdur dedi.Düşünün yabancılar where is the mazlum deme noktasına gelmişlerdi. Dedimya cromda Kanijede sohbette muhabbette sınır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hakkaten supermiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bring me the mazlum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 mazlumu getirin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar