UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 merhaba ben xp ye sahıbım ıkı tane kullanıcı bolumum var.Bir tanesı x oburude y .x ten ne zaman bazı yerlere operatıon aborted dıyo ve sayfayı acmıyo amma bazen de o sayfayı acıyor ıkı uc kez refresh yapıyorum.Bunun dısında bazen hıc olmuyor.(maıllerımıde bu bolumden acamıyorum)Y bolumunde ıse bır sorun yok hıc bu tur sorunlar yok ıstedıgım sıteye ve maılllerıme bakabılıyorum.Iste sorunum bu x bolumunu nasıl duzeltebılırım yardımcı olursanız sevınırım[signature][hline]Helarus Catviezel I'm back now...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 sorunu formül gibi anlatmasak ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 sız anlatın yeter ben cozumunu bulmaya calısırım[signature][hline]Helarus Catviezel I'm back now...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Olm ne diye ikiye böldün ki sen? Müstehak sana! *eheu* :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 2. kullanıcının accesslarını eksik vermiş olabilirmisin yani x kullanıcısının?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar