denwa Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Yorgun argin asilan yollar Uc cantanin agirligi Ve dayanilmaz bir agri Hepsi bir celsede bosanirken beynimden Tutsak olmus sozlerin Hirpaliyor beni sanki benmisim o hapishanenin kapisi gibi Hirpaliyor beni sanki benmisin onlari oraya tikanmis gibi Hepsi birer birer eziyor benligimi Olumu istedim once Zeustan Simsekleri ile yakti benligimi Yinede donatmadi yuregime O karanligin pelerinini Olumu istedim Budha dan Umutlarla cevirdi etrafimi Yesertti karanlik gullerimi Vermedi o kahrolasica pelerini! Olumu istedim Isa dan Hosgoru ile donatti gozlerimi Sukunetle guclendirdi bedenimi Vermedi o kahrolasica pelerini ! Simdilerde istiyorum olumu Allah'tan Daha ses seda yok yedi kattan Ne ahiri ne zahiri yokmus bunun bir talihi Azrail bile dalgasini geciyorda Vermiyor o kahrolasica pelerini !!! *Bilmedigi istasyonda bilmedigi kisilerin suratina bakarak yururken birden ayagi kaydi ve o an dusledigi pelerini gordu cocuk simsiki tutundu pelerine ama yine onu o pelerinden ayiran hayat simsiki karanlik kaderinin avuclarinda yasamaya birakti...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Yalnız Buddha umut vermez, olanlarıda alır. Pelerini geçtim zaten. Tek verebileceği hiçbirşeydir, yada hiçliktir. Edit= Klavye kötü harfleri düzeltiyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar