Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 valla daha guzel bir baslik bulamadim, simdi ben soyle birsey yapmak istiyorum ve yapilabildigini biliyorum ama internette aratmak icin bile ne demem gerektigini bilemedim. ben buradan turkiyeyi aramak icin komturk diye bir servis kullaniyorum, once onlarin telefonunu ceviriyorum 10 saniye bi kadin konusuyo ondan sonra arayacagim numarayi giriyorum #'e basiyorum ve baglaniyor aramam. duyduguma gore bunu yapmanin bir yolu varmis, cevaplandiktan sonra 10 saniye bekleyip su numarayi gir gibi bi macroyu arayabiliyormussun direk. bilen, eden var midir? telefon iphone bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 gerek kalmadi yahu cok noobum, simdi siteye girdim baktim meger 10 telefon numarasi icin direk cevirecek numara veriyorlarmis zaten sana, onu ayarladim kafam rahat sori ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 mezun calling card vardi bir de bu ondan iyi mi , ben de kullanayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 telefonlarda p ya da virgul tusu eklenebiliyor numaralara, oyle de yapilabilir. dahili numara cevirmek icin konmus bir ozellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar