toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Selam Simdi evde bi desktop pc var arkadasın. Onu kullanıyor, evdeki diger arkadasların da laptopu var wireless kullanarak giriyor internete. Desktopta wireless algılayıcı o zımbırtıdan yok, dolayısıyla wireless modem bilgisayara kablo ile baglı. Butun laptoplar internete girebilirken bu desktop giremiyor. Arkadas temizlik yaparken kabloları cıkarıp takmıs simdi laptoplar giriyor ama desktop giremiyor. Wireless modemi kablo ile bilgisayara baglayıp internet baglantısını nasıl saglarız bilmiyorum. Yine sifre girmek gerekiyor mu? Mevcut baglantıları falan temizlesem nasıl en bastan baslarım vs. Bi anlatabilirseniz cok sevinirm. İsletim sistemi XP, baglantı saglandı gorunuyor taskbarda ama duruma bakında sadece giden var gelen yok. Yani modem ile baglantısı var pc'nin ama internete baglantısı yok. Garip bişi işte. Modemi resetlemek/fisini cıkarıp takmak cozmedi sorunu. Baglantıyı devre dısı bırakıp etkinlestirmek de cozmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Bi yanlıslık olmus. Sorun sadece desktopun baglanamaması degil. Desktop hic baglanamıyor o ayrı da, esas sorun aynı anda sadece tek bilgisayar internete girebiliyor. Mesela ben notebooku acıyorum önce, baglantı geliyor. Sonra arkadas acıyor kensininkini o giremiyor internete. Modeme baglanıyor ama no internet access diyo. Yalnızca yerel falan fişman. Bekliyorum cevabı acil biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hallettim saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar