Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Shadowbane oynayan hala var mı arkadaşlar?oyunun son durumu hakkında kısa bir özet verebilir mi?en son trial ile girip oynamıştım trial bitene kadar.O günden sonra gözüme daha güzel gözüken bir mmorpg ile karşılaşmadım.Bu kadar güzel bir oyunun arada kaynaması kötü oldu gerçekten.Kaç türk kaldı serverda ,durumları nasıl?aynı anda kaç kişi online oluyor oyunda falan filan.. bu soruları cevaplandırır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 avaturk.net forumlarında yazan birkaç kişi vardı, oraya da bakmanı tavsiye ederim..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bizim tayfadan kalmadı[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Damnation serverı ölü durumda yeni server açılırsa oynanabilir şu anki server malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Anlaşma yaptıkları firma kapatmış serverlerı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 SBye devam, turkler az [Bu mesaj SideZ tarafından 30 Temmuz 2004 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar