facundo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 beyler benım 1 sorm olacak uydu ınternet kulanıyorum ama ayarları yapamadım AGbaglantılarım icinden yerel ag baglantısının ozelık lerıne gırıyorm orda 4 tana ktcuk var microsoft ag için işlemcıe microsof ag için dosya yada yazı paylasımı qos pakıdı için zamanlayıcı internet iletişimi kuralları TCP/İP bunların hngılerı işaretlı olmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bastakı 2 ve sondakı galıba...[signature][hline]I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give Come Pimp with EviL_of_Hell![url=http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=2790]Who am I?]|Who am I? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 heğsıomı acık olsuun ılk yukledım de oleydı fark edermıo onlar baglatıya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar