Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Merhaba.Daha üst düzey bir gitar almak istediğim için gitarımı satıyorum.Gitar Team J Craft,Japon Ibanez Rg2550E'dir.2006 modeldir.Seri Numarası:F0606461'dir.Kozmetik açıdan 0 gibi olduğunu söyleyemem gövde kenarlarında birkaç boya ufak boya dökülmesi var.Birde aldığımda zaten değişmiş olan bir pickguardı var.Siyah olduğundan daha güzel duruyor.İşlevsel olarak hiçbir sorunu yok.Modifiyesine gelince,Necke Seymour Duncan Sh-2(Jazz Humbucker) Bridge'e de Seymour Duncan Sh-8(invader) taktım.Gitarı Team J Craft hardcase'iyle beraber vereceğim. İstediğim fiyat:1400tl Takas seçeneklerim de:Fender American Standart Strat,Telecaster;Gibson Les Paullar(teklife göre)Tabiki üstüne istenilen fiyatı da vermek kaydıyla yapacağım bu takasları. İletişim için burdan özel mesaj atabilirsiniz veya msnden ekleyip konuşabilirsiniz. Msn:[email protected] iyi günler dilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 resim koyarsan satis icin etkili olur kenarda boya dokulmesi var dedin diye soylemedim yanlis anlama genel acidan gorsel ogeler satin alma olayini onemli bir olcude etkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Akşam ekleyeceğim fotoğraf makinam yanımda olmadığı için ekleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Invader'i satma ihtimalin var mi tek olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Gitarı alan arkadaş orjinal haliyle isterse o manyetikler boşa çıkacağından satabilirim ama şu an için tek satmayı düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 daş gibi gitar neden satıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Daş gibi Gibson Les Paul almayı planlıyorum çünkü.Jazz gibi tarzlar o gitarlarla daha güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Eveet fotoğraflar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 guzel gitar ama pickguard cok egreti duruyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 http://www.chrisguitars.com/gib95lpstudio-wine.jpg şu gitara sahibim. üstüne ne kadar verirsin mesela? öm please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Tremour77 said: Daş gibi Gibson Les Paul almayı planlıyorum çünkü.Jazz gibi tarzlar o gitarlarla daha güzel oluyor. Abi bi Suhr, Gretsch, ya da ne bileyim Gibson'un ES serisinden hollowbody/archtop birseyler al, jazz/fusion icin cok uygun olur mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 gibson les paul ın humbackerler studio olmasına ragmen standartla aynıdır , o yuzden jazz fusion tonlarını rahatlıkla bu gitarla da saglayabilirsin gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Gitar satıştan çekilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar