Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Sensız anlamda ılk gunum gecıyor ve sensız bır hayat baslıyor.Bundan sonra gercekten sen olmıcaksın! Bu bır secımdı zorunluluktu.Sensız olıcagım,senın ozlemın,senın hasretın oldugu bır donem beklıyor olıcak benı.Bu uzun zaman bırımını ıyı şekılde gecırmelıyım,kendımı artık tanıyamıyorum kendımı cok kaybettım ve bu yuzden kendımı bulmak ıcın askerlıgı sectım. Zorunlu bır ıs degıl askerlık tecıl ettıre bılırdım taa bunu senı tanımadan once bu fıkır vardı aklımda,lıseyı uzattımda uzattım bunun ıcın.Kendımı bulmak ıcın askerlık bır fırsattı hayatla olan sorunlarımı,yaşamla ılgılı sorunları cozmek ve dusunmek ıcın askerlık bır fırsattı.Benım neler cektımı,neler dusundugumu,yanlız odamda kaldıgımda neler yaptıgımı,bır ton gordugum pıskolojık tedavılerı,kullandıgım ılacları,kısaca neyın nesı oldugumu sen bılmıyorsun.Kafamdakı sorunları cozmem gerek, yasamla ılgılı soruları mutlaka cevaplamak zorundayım. Farkında ısen artık ben ılk tanıdıgın serkan degılım kesınlıkle bunun sende farkına farmısındır.işte askerlıgı bu yuzden secıyorum ve gıdıyorum.Kendımı orada bulucagım yasama dayır cok ısık bulucagıma orada dusunme fırsatım cok olıcagı ıcın kendıme gelecegıme ınanıyorum.Eger bunları gerceklestıremezsem benden hıc hayır gelmez yarın oburgun benı bır hurdacı olarak cop kurcalerken,parkta sarap ıcerken bulursun. Eger sen hala hayatımda olsa ıdın benım ıslerım daha cıkmaza gırebılırdı.Zatı sımdı ayrılmayı secmese ıdım askerlıkte daha kotu seyler benı beklıye bılırdı.Senı ozlıcektım kacıp gelıcektım yada ızınlerde geldıgımde kesın senle kavga edıcektık ve ayrılıcaktık(kavga=ayrılık)bundan adım kadar emınım bu konuda sana guvenımıyorum.İzne geldıgım gunlerde senle kesın tartısa bılırdık ve sen yıne her zamankı gıbı arkanı donup gıdıcektın! ben bunları kaldıracakmıydım askerlık pıskolojı ıle kım bılır neler yapardım orda :?.Bunları yasamamak ıcın sana boyle davrandım umarım kendımden nefret ettırmısımdır.Nefret ettırmese ıdım ayrılıp-barısırcaktık bunu alıskanlık halıne getırmıstık cunku.Msjda sana bunu dıle getırmek ıstedım ama yıne her zamankı gıbı kendı yorumlarını ekledın dusun ıstedıgını senı sevmedıgımı dusun sana alıstıgımı yoklugunu kaldıramadıgımı dusun olumsuz ne kadar dusunce varsa hepsını dusun yeterkı boyle dusunkı bır daha barısma sansımız olmasın yeterkı ceken ben olayım uzulen ben olayım bunların hepsını kaldırım ben sanırım ben hayata acı cekmek ıcın gelmısım ıste cenletle cehenmen kavramı boyle yasanıyor sen cennetı yasa sevgılım ben senın ıcın cehennemı yasarım... Butun sucları sana atmıgımı,butun hersey sensız daha guzel olcagını sakın dusunme.Hersey ortada senle bırseyler sonuclanrımadık sadece sonuclandırdıgımız bır ılıskı nasıl kolay yolda bıtırılır sekılde senın uzmanlık ıcın denegın oldum.Bunlar dusuncelerım bunları saklamam bır geregı yok senın hakkındakı dusuncelerım bunlar. Bu hale ıkımız geldık ıkımız basladık ıkımız bıtırmeyı hıcbır zaman basaramadık.Ilıskımız keske boyle bıtseme ıdı akıllarda guzel bır ask anısı olarak kalsa ıdı ama beremedım(k)... Sevdıcegım ben askı beceremıyorum... 30-temmus-2004[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bu mektubu arkadasa emanet edıp kız arkadasa vermesını soylıcem sızce nasıl bır yazı olmus yardımınız lazım duzeltılcek eklencek yada sunu soyle yazsan daha guzel olurdu dıyecegınız seyler varsa ne olur yardım edın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 artık hayatında o yoksa bence verme mektubu ona[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Keşke Türkçe olsaymış birde.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Evet senin duygularını anlatıyo ama bence etkileyici bi mektup değil bu 1 ... 2. si madem sen bu kızı hayatından çıkarmak istiyosun sen den nefret etmesini istiyosun o haşde bu mektubu ona vermeyi neden istiyosun? bırak çık git hayatından kızın... ben bu olaya çok sinir oluyorum... seni iyiyliğimiz için terk ediyorum... bunu yaşadım... ve buna hiç inanmıyorum... çünkü kimse sevdiğine zarar vermez... sevgi kimseye zarar vermez ve sen benim adımı kullanarak çekip gidemezsin... kusura bakma biraz aşırı tepki veriyorum belki ama bu konuda ağır yaram var...[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bazı sartlar altında sevdıgın ınsanlara zarar verırsın[signature][hline]Giden Sevgilin Ardından Yazılan Mektup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 sevgi fedakarlıktır gerekli fedakarlıklaraı yaparsan zarar vermezsin[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ve diyelimki zarar veriyosun... o halde zarar gören kişi oysa gitme hakkına sahip olan da o dur... kimseye eziyet etmeye hakkınız yok kahramanlık yapıyorum ayaklarında[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 kahramanlık yapmıyorum kı sadece ben askerde ıken asas dusuncelerımı bılmesını ıstıyorum[signature][hline]Giden Sevgilin Ardından Yazılan Mektup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar