Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 dungeonfinder, wellfare epics, voa, crafted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 aldueren var birkaç yol -264 level craft itemlerini yaptır -voa 10 ve 25 mane gir, resto shaman itemi düşmesi için dua et -forge of souls, pit of saron, halls of reflectiondan Battered Hiltin düşmesi için dua et (ha bide rollde kazancan) -eğer yoksa, tier 9 setini tamamla -eksik olan yerlere wrathful veya relentless itemi koy gear scorun rahat 5.2-5.3 falan olur. buda yeter zaten oralara healer için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 şu konuda tecrübeli arkadaş konuşuyor; yeni ek paketi bekle.. bende de achi, gs yok diye hiç bir yere almadılar.. ToC 10 puglara bile giremedim.. ki badge itemlara kastım en sonr WG eşyaları kasıyordum sırf GS için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 2649 sp var earthlivingle, 868 haste %26.45crit var :D gs 4.9 falan diye bi çok raide giremiyorum.. şaka gibi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Dunemaul'a migrate et karakteri, hemen guilde alayım Semih :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 BabacumMostors said: şu konuda tecrübeli arkadaş konuşuyor; yeni ek paketi bekle.. bende de achi, gs yok diye hiç bir yere almadılar.. ToC 10 puglara bile giremedim.. ki badge itemlara kastım en sonr WG eşyaları kasıyordum sırf GS için GS konuşuyor artık cidden. Priestte benzer bi taktik gittim bende. Sırf dungeon finder ve eğer şansın varsa toc5 ve icc 5manlerine takılmak lazım. Öyle böyle bi yandanda pvp yaparak geliyor o gs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 277 abacus umu aldım oh be ne rahatmış arkadaş bi chain atıom 10 kişi heallanıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ben dün 80 oldum hiç toon'um olmayan bi server'da. arkadaş pala oynayacak diye açmıştım shaman'ı ama mal adam bıraktı pala oynamayı. şimdi sırf palayı kasmak için 145 emblem'e aldım heirloom'ları. emblem'le hiçbir şey almama rağmen ele gear 4.1k, enc gear 3.9k gs oldu. bu oyun nasıl bu hale geldi lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 fos - pos - hor ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slatan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 en anlamağım class shammy 5 kere felan kasacam diye açtım lvl 14 ten ileri gidemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar