eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kadıköydeki on3 bilgisayardan yan sanayi bir gitar aldım cowboy markası gitar çalışıyor aslında ama şöyle bir durum var çözemedim wireless aletinde 2 seçenek var seçilebilen gth, rb yazıyor tahminimce guitar hero ve rock band guitar hero yu seçince wireless sabitlenmiyor ve üstüne üstlük pc de oyun açılmadan kapatıyor hata veriyor rb seçince wireless sabitleniyor ve oyun da acılıyor ancak notalar basınca ses bozuk çıkıyor detone oluyor yani bunu nasıl çözebilirim yardım lutfen geri mi götüreyim aleti yoksa driver la falan olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ara sor bence götürmeden önce yada aletin sitesine filan bak yada googlela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yaptım hepsini yapmadan neden yazıyım buraya aletin sitesini bulamadım adamların numarayı da bulamadım götürmeden bi gidip sorabilirim ama ona da gerek kalmadan çözebilir miyim diye merak etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ben sesin nasil detone oldugunu anlamadim. Zaten tek ses var, sen nasil calarsan cal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 öyle olmuyor işte notaya basıyorum nota değişik çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 vibrato tuşu takılı kalmıştır muhtemelen. yani öyle algılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar