regal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Merhaba arkadaşlar dün vista olan işletim sistemimi windows 7 ile değiştirdim.Format atıp sonrada windows 7 yi kurdum çoğu driver'ı zaten o kurdu ama wireless ve bluetooh çalışmıyor. Fn + F5 tuşuna da basıyorum, wireless düğmesini de açıyorum hiç ışık yok driver'larını netten bulup yükledim yine olmadı. Device Manager'a da baktım wireless'ı görüyo ama 'bluetooh' yok.Ama her ikiside çalışmıyor. Ne gibi bir sorun olabilir yardım edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 laptop lenovo sanırım? benim bir arkadaşın da başına aynı olay gelmişti, zamanında demiştim olm toshiba falan al diye, dinlememişti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tiwele Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Lenovo'nun support sitesinde cevabını bulabilirsin. Bende Y730 var ve W7 sürücülerini Lenova'dan indirdirip kurdum, hiç sorun yaşamadım. Y530 sürücüleri de mevcuttur sanıyorum. Y530 Support Y530 sürücüleri de burda : Y530 Drivers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Tiwele said: Lenovo'nun support sitesinde cevabını bulabilirsin. Bende Y730 var ve W7 sürücülerini Lenova'dan indirdirip kurdum, hiç sorun yaşamadım. Y530 sürücüleri de mevcuttur sanıyorum. Y530 Support Y530 sürücüleri de burda : Y530 Drivers Tşkler Bios ayarlarından halettim 'restore defaults' dediğimde oldu. Ucunbiri sozum sanaki; dediğinde haklısın lenovo aldık ama pişman olmadım ne kadar da sorun çıkartsa o bir lenovo benm bilgisayarım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar