aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 selam gencler, egleniyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 @ senko Ya kadın iyi gününde olduğu zaman bütün sosyoloji bölümündeki profesörleri ezer geçer. Öyle bir bilgi patlaması, öyle bir beyin var kadında. O yüzden pek bir şey demiyorlar bence. Ama sorumsuzun Allah'ı işte. Tam dayaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben de bone gibi hic risk almayip kendim yazmistim cok abartmayacak sekilde. ben bir taslak hazirladim, isterseniz hemen imzalayabilirsiniz dedim. bazilari tamam diyip hic ugrasmadan imzaladilar. bazilari gel duzenleyelim diyip ben oradayken hemen hallettiler, cozduk sorunu. hoca milletine guvenmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ya zaten çoğu hocanın belli bir şablonu olur, onu oraya copy paste ler referansı yazdığı öğrenciye göre de şöyledir böyledir diye kişisel bir şeyler ekler. En fazla yarım saatini alacak iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar