Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ya buraya deavmlı takılan kişiler varmi hiç burda olayını nedir buranın gayler lezbiyenlerin çok oldugu bi yere benzettimde yada insanlar bana öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 insanlar sana oyle gelmis machine genelde seylerin mekani simdi gerci burdan kaan, umur falan da gidiyolar, atlarlar ustume de. neyse. onlari savustururuz. simdi bu machineciler boyle brit rave partilerin yapildigi, salas, tellerle cevrili, undergrounduz ama ayni zamanda elitin onde gideniyizcilerin takildigi, haftasonu sasali fotograflar cektirip haftaici facebookta "cektiler ama ben sallamiyorum" edasinda, bunlari onlara soylediginde de "ama muzik cok iyi abi" diye kendilerini savunduklari, 5 para etmez mekan iste. oh rahatladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Evet gay lezbiyen çoktur.Bir çok insanlar tanıştım içinden leşte çıktı pırlanta gibi insanlarda genellemek yanlış olur çünkü kendi oturmuş kitlesi dışında giren çıkan çok oluyor mekana.Müzik ise tercih meselesi tabi ben çok alkollüyken sabah 6ya yakınken iice kasap olunca seviyorum ortamı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dünyada en uyuz olduğum şey bir yerde tanımadığım mekan çalışanları tarafından resmimin/resmimizin çekilmesi herhalde... bu arada ha dirty ha machine... genelde bilgi vcd'ciler falan olur buralarda çok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar