Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Şafak henüz yeni yüzünü göstermişti ki fark etti yanlızığını yine... Yanındaki siyah giyinimli kukuletalı insan görünümlü şeyin farkında değildi... -Sen çoktan kaybettin... irkildi bir an... -Sen kimsin?? cevap gelmedi...Sessizce yok oldu görüntü..."Hayal" dedi..İnanamadı bir yandanda... Misafir odasına gitti,camı kapatıp arkasını döndüğünde koltukta oturan gölgeden oldukca korktu bir an... -Gene mi sen? -Sen çoktan kaybettin.... -Gölgeler içinde oturarak sen çoktan kaybettin,farkında değilsin..Ya bana yüzünü göster,canını kurtar yada ... sözünü tamamlayamadı -Yada ne? Gölge bir saniye sonra yanındaydı... -Yada ne mi? insan olmadığını öğrenmemin zor olacağını düşündüysen yanılıyorsun... -Güzel cevap.... Derken gölge yine koltukta oturuyordu...Devam etti; -Fakat kaybettin biliyorsun değil mi? -Benim sorularımı yantıla önce ki,ben de senin sorularını yanıtlayayım... Ruhumun karanlık tarafı gibisin... -İlginçtir ki,doğruları çok hızlı kavrıyorsun... -O zaman eklemem gerekenler olduğunuda biliyorsundur,öncelikle çok sıkıcısın... -Devamı gelir mutlaka ki? -Evet..Sıkıcı olmandan ziyade,her zaman basit bir "seni çok özledim" "seni çok seviyorum" bile beni etkilemeyi başarıyor.Bİliyormusun,yeteneklisin bu konuda...Çok yeteneklisin...Zaten az bir umudum kalmıştı,tebrik ederim... -Kaybettin.... -Evet...Yanlız şunu unutma,sende kaybedeceksin... Arkasındaki cama döndü,camı açtı büyük bir hızla...Bıraktı kendini boşluğa... Rüyasından uyandı... ... Mumi'04[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 güzelmiş :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 felsefe öğelerini çok iyi kullanıyorsun. Benim için bu yeterli. Mükemmel. Kaybetme hakkında bir ipucu daha verseydin tadından yenmezdi.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ilginç:)[signature][hline]administrator error
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Buraya Yazılan her yazı her şiir çok güzel.. ilk defa buraya giriyorum.. ve bundan sonrada hep gireceğim.. yazılanlar harika...
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 İnsanların belli zamanlarda aynı şeyleri hissetmeleri ne garip... 4 sene önce yazdığım bir yazıya o kadar benziyor ki... Düşünce tarzı olarak tabi... Ama ne yalan söyliyim beni fazla deşifre ettiğini düşünüp buraya koymaya cesaret edemem sanırım :) Görüşüm: Cidden çok güzel... Eleştirim: Keşke rüyayla bitmeseydi...[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla...
Öne çıkan mesajlar