karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 diğer bilgisayarımda renkler gayet iyiydi... o şu an tamirde... bu bilgisayarda final fight dışında bütün oyunların (street hoop, sunset riders, mortal kombat) renkleri yamuk çıkıyo... nasıl düzelir bu? bilen varsa çok iyi olur[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ekran kartı kötüdür bu diğer bilgisayarın veya driverında sorun vardır.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth
elma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 işlemci nedir karpuz[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
Rodvine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 olm ekran kartın kotudur al bı radeon 9800 az kasarak mame oyna yanı mortal kombat delı ekran kartı ıster bılmen lazım aaa mamecıye bak kolpa bılmıo:)
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ekran kartı kullanmıyo diyolardı işlemciden yiyo diyolardı... neyse... ekran kartı kötü değil tanıtamadım daha o yüzden heralde :P[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Heh ben 2 mblik S3 ile NeogeoRagex emülatöründe her türlü oyunu oynuyordum geçen yıllarda.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar