SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Efem Paradise Lost ve Lacrimas Profundere bilindiği (ya da bilnmediği) üzere 18 Mayıs Pazar günü 17:00'de Orta Kemancıda konser vermek sureti ile sevenleri ile buluşacaktır. Efem pek sevdiğimiz bu güzide Grupların konserlerine iştirak edecek arkadaşlar ile irtibatta bulunma amacı ile böyle bir başlık açmış bulunuyorum. Netekim böyle açılmış bir başlığın altında bu güzel etkinliğe gidecek olan arkadaşları görmekten mutluluk duyarım. Gözlerinizden öperim...[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 biletleri nerden temin edebiliriz ?? bi de bi soru..18 yaş sınırı war mı?[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 18 yaş sınırı var evet. şahsen çok heyecanlıyım, eskiden çoook hastası olduğum bi gruptu, gerçi son albümlerinden iğrendim, benim için son kayda değer eserlerini 10 sene önce verdiler ama işte, eski günlere saygımdan orada olacağım şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ya ben 17 yaşındayım..yalwarsam yakarsam orda almazlar mı içeri acaba.. :( özellikle Lacrimas Profundere yi kaçırırsam kafayı yiicem![hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 gidecez gidecez gidecez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Bilet için yer soran filan olursa diye söylüyorum hani sormuşlar zaten ama söylemeyişimin hatasını gideriomuş gibi yapıorum İstiklal Caddesi, Galatasaray Lisesi Karşısı, Aznavur Pasajı Alt Katı, Köstebek isimli Heavy Metal Mekanından, 35 Milyon Türk Yeşili ilen Edinililebilmektedir. Ayrıca 18 yaş sınırı mekanda alkol vesaire birde "Gesture Of the Gist" Mevcuttur. (Not: Dileyenler Gesture of The Gistlerini Say Just Words ile değiştirebiliolarmış...)[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Konser: Paradise Lost ve Lacrimas Profundere.... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 18 yaş sınırı var evet. şahsen çok heyecanlıyım, eskiden çoook hastası olduğum bi gruptu, gerçi son albümlerinden iğrendim, benim için son kayda değer eserlerini 10 sene önce verdiler ama işte, eski günlere saygımdan orada olacağım şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ya ben 17 yaşındayım..yalwarsam yakarsam orda almazlar mı içeri acaba.. :( özellikle Lacrimas Profundere yi kaçırırsam kafayı yiicem![hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 gidecez gidecez gidecez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Bilet için yer soran filan olursa diye söylüyorum hani sormuşlar zaten ama söylemeyişimin hatasını gideriomuş gibi yapıorum İstiklal Caddesi, Galatasaray Lisesi Karşısı, Aznavur Pasajı Alt Katı, Köstebek isimli Heavy Metal Mekanından, 35 Milyon Türk Yeşili ilen Edinililebilmektedir. Ayrıca 18 yaş sınırı mekanda alkol vesaire birde "Gesture Of the Gist" Mevcuttur. (Not: Dileyenler Gesture of The Gistlerini Say Just Words ile değiştirebiliolarmış...)[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Konser: Paradise Lost ve Lacrimas Profundere.... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 gidecez gidecez gidecez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Bilet için yer soran filan olursa diye söylüyorum hani sormuşlar zaten ama söylemeyişimin hatasını gideriomuş gibi yapıorum İstiklal Caddesi, Galatasaray Lisesi Karşısı, Aznavur Pasajı Alt Katı, Köstebek isimli Heavy Metal Mekanından, 35 Milyon Türk Yeşili ilen Edinililebilmektedir. Ayrıca 18 yaş sınırı mekanda alkol vesaire birde "Gesture Of the Gist" Mevcuttur. (Not: Dileyenler Gesture of The Gistlerini Say Just Words ile değiştirebiliolarmış...)[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar