EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Istanbul içi fındıkzade-aksaray-beyazıttan elden teslimat yapabilirim, onun dışında her satışta olduğu gibi önce para sonra kargo şeklinde olacaktır alışverişlerimiz. Oyunlar aksi belirtilmediği takdirde temiz, pal ve kitapçıklıdır. Brothers in arms hell's highway: 25 tl Stranglehold: 25tr (yeni basılmış kitapçık kokusu hala kutuda mevcuttur :)) (region free) Blacksite: 25tl Lair: 25 tl (region free) Red Faction: 30 tl (3. bölge) Pes 2008: 15 tl (region free) Fifa 2009 : 20 tl pes 2009: 25tl (kitapçıksız) Battlefield: Bad Company: 30tl (kitapçıksız, 3. bölge) Ferrari Challange: 30tl Brutal Legend: 60tl (3.bölge) (rezerve) GTA4: 40 tl (kitapçıksız) Race Driver: Grid: 35tl (kitapçığı ortadan ikiye katlanmış ve diskte kılcal, dikkat edilince görülebilen hafif çizikler var, ilgilenen olursa detaylı foto koyabilirim) NBA live: 25tl (kitapçıksız, kutuda çatlak mevcut, diskte çizik yok) The Club: 15tl (3. bölge çok temiz) Dark sector: 25tl Genji: 20tl (3. bölge, ps3 oyun kutusu yok, dvd kutusunda) Juiced 2: Hot Import Nights: 25tl Ridge Racer 7: 20tl (disk biraz buğulu gibi, gittigidiyordan aldığımda da öyleydi, bende hiç temizlemeye çalışmadım çizerim diye. sorunsuz çalışıyor ama diski çizmeden silmenin yolunu bilen varsa bi el atında temizleyelim şunu =) buğu dışında çizik yok =) Pazarlığa kapalıdır diyebilirim, fiyatları oldukça ölü tuttum, en ucuz aldığım oyun 35 liradır içlerinden pes 08, onun haricinde brutal legend bir haftalıktır 70 e aldım onuda. Ps3 ün yanına xbox almak istediğimden satılıktır, yani takas tekliflerine çok açık olmamakla beraber şansınızı deneyebilirsiniz =) Istanbul içi önceliğimdir, alıcı olanlara detaylı fotoları gönderebilirim. 36 saattir uyumadan giriyorum entryi o yüzden yanlışım varsa affola http://img.donanimhaber.com/upfiles/40922/4A2311489BE64025B1B72984BFA5649E.jpg Dipçik not: fotoğrafın sol kanadındaki dikey olarak sıralanan oyunlar değil (örn.haze, motorstorm,MGS), sadece yatay olarak sıralanan, isimleri fiyatlarıyla birlikte verilen oyunlar satılıktır =) Edit: fifa ve pes ayrı ayrı ilanlar haline getirildi, brutal legend rezerve. NOT : İlan bir arkadaşıma aittir ilgilenenler pm atsın kendisi donanımhaber de satıyor bu da http://forum.donanimhaber.com/m_38369077/tm.htm link i isteyen ordan da ulaşabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar