Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 19 adet ps3 oyunu bakmadan geçme KELEPIR

EVIL_DeaD

Öne çıkan mesajlar

Istanbul içi fındıkzade-aksaray-beyazıttan elden teslimat yapabilirim, onun dışında her satışta olduğu gibi önce para sonra kargo şeklinde olacaktır alışverişlerimiz.

Oyunlar aksi belirtilmediği takdirde temiz, pal ve kitapçıklıdır.

Brothers in arms hell's highway: 25 tl
Stranglehold: 25tr (yeni basılmış kitapçık kokusu hala kutuda mevcuttur :)) (region free)
Blacksite: 25tl
Lair: 25 tl (region free)
Red Faction: 30 tl (3. bölge)
Pes 2008: 15 tl (region free)
Fifa 2009 : 20 tl
pes 2009: 25tl (kitapçıksız)
Battlefield: Bad Company: 30tl (kitapçıksız, 3. bölge)
Ferrari Challange: 30tl
Brutal Legend: 60tl (3.bölge) (rezerve)
GTA4: 40 tl (kitapçıksız)
Race Driver: Grid: 35tl (kitapçığı ortadan ikiye katlanmış ve diskte kılcal, dikkat edilince görülebilen hafif çizikler var, ilgilenen olursa detaylı foto koyabilirim)
NBA live: 25tl (kitapçıksız, kutuda çatlak mevcut, diskte çizik yok)
The Club: 15tl (3. bölge çok temiz)
Dark sector: 25tl
Genji: 20tl (3. bölge, ps3 oyun kutusu yok, dvd kutusunda)
Juiced 2: Hot Import Nights: 25tl
Ridge Racer 7: 20tl (disk biraz buğulu gibi, gittigidiyordan aldığımda da öyleydi, bende hiç temizlemeye çalışmadım çizerim diye. sorunsuz çalışıyor ama diski çizmeden silmenin yolunu bilen varsa bi el atında temizleyelim şunu =) buğu dışında çizik yok =)

Pazarlığa kapalıdır diyebilirim, fiyatları oldukça ölü tuttum, en ucuz aldığım oyun 35 liradır içlerinden pes 08, onun haricinde brutal legend bir haftalıktır 70 e aldım onuda. Ps3 ün yanına xbox almak istediğimden satılıktır, yani takas tekliflerine çok açık olmamakla beraber şansınızı deneyebilirsiniz =)

Istanbul içi önceliğimdir, alıcı olanlara detaylı fotoları gönderebilirim. 36 saattir uyumadan giriyorum entryi o yüzden yanlışım varsa affola
http://img.donanimhaber.com/upfiles/40922/4A2311489BE64025B1B72984BFA5649E.jpg

Dipçik not: fotoğrafın sol kanadındaki dikey olarak sıralanan oyunlar değil (örn.haze, motorstorm,MGS), sadece yatay olarak sıralanan, isimleri fiyatlarıyla birlikte verilen oyunlar satılıktır =)

Edit: fifa ve pes ayrı ayrı ilanlar haline getirildi, brutal legend rezerve.

NOT : İlan bir arkadaşıma aittir ilgilenenler pm atsın
kendisi donanımhaber de satıyor bu da http://forum.donanimhaber.com/m_38369077/tm.htm link i isteyen ordan da ulaşabilir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...