cyclops Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Arkadaşlar Bende Adsl SpeedTouch 510 var bu adsl firewall nasıl kapatırım kapatmam tehlikeli olurmu?[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Msn:[email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Kapatırsın ama bence kapatma derim ne olur ne olmaz dursun donanımsal firewall[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yaw Cidden BAzı Modemler de Firewall var ve Ne Port Açabilyon nede Paylaşım verebiliyon Onu nasıl yapıcaz Benım modem Zoom X5 bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirmii..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ahaha bende de x4 war zoom console dan ayarlıosun sanırım nat ayarlarındaN orda bırseyı dısabled mı ne yapıcan sonra ip yazıcan firewall kalkıor burda arat zoom firewall die cıkar vodan mı ne yazmıstı çözümünü[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yes bende aa adam nerden örenmiş lan diyodum tam :Pp Zoom X4 de Öncelikle System Status e girip en alttaki DHCP Clients bölümündeki ip yi copy ediyosun bu senin internal ip numaran. Ardından Advanced Setup daki DMZ settings e girip Disabled i seçip Alt kısmada IP numarasını paste ettinmi save reboot confirm üçlüsüyle haşır neşir olduktan sonra firewall kapanıyor. Yine aynı yerden Enabled diyerek açabilirsin.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Zoom ADSL modemler için firewall kapama, bu ayarlar normalde internal ipnizi external gibi göstermek yerine normal hale çeviriyor.Yani artık ipconfig yaptığınızda normal ipniz gözükebilecek.Tabi bunu normal hale çevirmenin dezavantajları olur ama tercih sizin birde ip to ip de kimsenin size bağlanamaması var. 1)Zoom DSL modem Web-Console'dan Advanced Setup->Configuration->NAT->Disable NAT 2)Zoom DSL modem Web-Console'dan Advanced Setup->Configuration->Misc Configuration->PPP Half Bridge->Enabled 3)Zoom DSL modem Web-Console'dan Basic Setup->ENCAPSULATION->PPPoA VC-Mux 4)Local Area Networkten bağlantınıza çift tıklayıp TCP/IP propertiesden Obtain an IP address automatically ve obtain DNS server address automatically'nin seçili olduğunu kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 arkadaşlar bu benim yaptığım sanıyorum ki virtual server'dan sadece bazı portları açıpta firewall kapamadanda yapılabilir ama ben bulamamıştım bu şekilde çözmüştüm. [Bu mesaj ermynorac tarafından 08 Mayıs 2004 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Örnein bende Ağ Komşuları yok masa üstünde USB den giriş verdiğim için Ağ komşularına fln gerek yok.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Sırf icqdan dosya alamıyorsun die kapatmak istiyorsan boşuna yapma..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Evet msn kullan msn den dosya alabilirsin biz öyle yapıyoruz msn kullancısı artık baya var hemen hemen herkes kullanıyor sorun olmaz.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: ermynorac, 08 Mayıs 2004 10:52 tarihinde demiş ki: 3)Zoom DSL modem Web-Console'dan Basic Setup->ENCAPSULATION->PPPoA VC-Mux bu iletişim protocolu değil mi? Ayrıca yeni adsl aboneleri PPPoE LLC yi kullanıyor benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bende kullanıyorum direkt olarak firewall kapatmayı bilmiyorum. zaten tavsiye etmiyorlar. normal port açmayı biliyormusun onuda biliyorum o yüzden kısaca anlatayım. hemen explorer penceresi açıyorsun sonra 10.0.0.138 yazıyorsun. modeme şifre koyduysan (ki tavsiye ederim) modemin güvenlik şifresini giriyorsun. ondan sonra sana sol tarafta bir basic menu birde advanced menu açılıyor. Advanced menu içinde NAPT var ona gir new a tıkla bundan sonra kendi internal ip numaranı gireceksin ve açmak istediğin portu yazacaksın. genelde 10.0.0.1 olarak atanır ip numaran başka bir bilgisayar bağlı değilse (bilmiyorsan command penceresinden ipconfig yaz oradan görürsün) sonra aply'a tıklayıp yine yaptığın değişiklikleri kaydetmek için soldan save all tuşuna basıyorsun. geçmiş olsun. sanırım anlatabilmişimdir. kolay gelsin[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) [Bu mesaj Odune tarafından 08 Mayıs 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 SpeedTouch 510 FireWall Nasıl Kapanır Bilgisi Olan Varsa Yardıkmcı Olursa Sevinirim[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n),Php Ye Geçiyorum Hayde Haırlısı:D icq=222055888 Oasis-Düznlenmekte [email protected] Msn:[email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLcHuK_tr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Arkadaşlar biz internet Cafede Age of Empires II:The Conquerors adli oyunu oynamak istiyoruz.Oyunun portlarini biliyoruz.Hatta bir bilgisayari online yaptik portlarini virtual serverden açarak.Ama sadece bir bilgisayar sorunsuz(Host) olabiliyor.Ayari diğer bilgisayarlara yapalim dedik bu sefer de ilk yaptiğimiz bilgisayar bozuldu.En son ayar yaptiğimiz bilgisayar çalişti.Bu ayarlari nasil tüm bilgisayarlara dağitacaz.Port açmak Virtual kismi ile ilgi orasi tamam.Ama bu özelliği(Port olayini)Cafedeki her bilgisayara nasil dağitabiliriz.Bu dağitma işlemi NAPT ile mi ilgili???Lütfen BİR AN ÖNCE KESİN cevap verebilecek var mi?(Odune sen baya anliyorsun galiba)Ben buradan yarin şehir dişina gidecem onun için acele cevap lazim.Olusum bilgisayarada e-mail çektim cevap gelmedi.Bunu çözerseniz bi sizler çözebilirsiniz.Lütfen yardim(Modem Zoom X4) [Bu mesaj SeLcHuK_tr tarafından 19 Temmuz 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: ermynorac demiş ki: .... 2)Zoom DSL modem Web-Console'dan Advanced Setup->Configuration->Misc Configuration->PPP Half Bridge->Enabled 3)Zoom DSL modem Web-Console'dan Basic Setup->ENCAPSULATION->PPPoA VC-Mux ... Half Bridge ile PPPoA kullanamazsınız. Zorunlu olarak PPPoE kullanmanız gerekir ki yöntem işe yarasın. Eğer PPPoA konusunda ısrar ederseniz modem kendinden geçebiliyo, açılmaz olup saçmalayabiliyo. Aman dikkat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ya Yine Aynı Ben SpeedTouchu Soruyorum Zoom Bilmem Kaç Çıkıyor Başka Yerde yazın Kardeşim ya[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n),Php Ye Geçiyorum Hayde Haırlısı:D icq=222055888 Oasis-Düznlenmekte [email protected] Msn:[email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 up! demem gerekiyor, Zoom X4 anlatılmış fakat ben prosedürde nasıl olduğunu tam olarak keşfedemedim... Nasıl yapılıyor bu meret? İp kopyalama-yapıştırma felan denmiş. Bir oyun içi,girip deneyip,sonra yine kapatacağım...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 UYARI:NAT Bölümünü DİSABLED etmeyin! sonra Modeminizi Resetlemek zorunda kalıyorsunuz... Edit: her yere kafa sokmayalım // neter Modemi tekrar fabrika ayarlarına getirmek için,5 saniye boyunca arkadaki reset tuşuna bir ince kalem ucuyla basılı tutuyorsunuz.Ardından tüm ayarları,fabrika çıkışına göre ayarlı oluyor.. Canım çıktı düzeltene kadar...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj neter tarafından 30 Temmuz 2004 05:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar