Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 adam gg olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Hepsine başvur, kabul edenlerden seçersin. Ya da iyi firmalar için torpil ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 adam Yörünge Dışı A.Ş ye girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 microsoft cisco bu gibi yerler seni bekliyordu zaten gelsede alsak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 eğitime alıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Yukardaki firmalar olmassa Yuksel Proje AS--Ankara Uluslararası iş yapıyorlar,agırlıklı olarak proje üreten(mimar,insaat müh agırlıklı) şirket,bircok yabancı ülkede faaliyetleri var. Stajına ne kadar faydası olur bilemem ama,asp.net hakkında bişeyler yapmayı düşünüyorsan,belki faydası olur Soyle saglam bir web-coder a ihtiyaçları var.Ayrıca şirket içinde kullanılmak üzere spesifik programlara ihtiyaçlarida var. Ben 2. satajımı tamamladım,2 sene sonra bi aksilik olmazsa comp. science diplomamı alıp işe gircem. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar