Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 aktif kablo dan cable net baglantım var 2 gündür loss ve lag acaip boyutlarda sizdede sorun var mı?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 bilgisayarı ilk açtıgımda ilk 5 dk lagdan sayfa acilmiodu icq den mesaj yollanmiodu şimdi normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 nihayet düzeldi işallah gene bozmaz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Benim de sabah öyleydi hiçbişi yapamıyodum şimdi düzeldi... ben de bende bi problem var sanmıştım...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 benim şuan gitti cable :( uyuz oluyorum bu düşüşlere :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 internetsiz mesajı nasıl attıysan helal olsun valla :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ya ben bu pasif kablo ya sinir olmaya başladım hafat sonu girebiliyorum nete ondada ya cok yavaş ya loss yada online olmuyo gına geldi bi hafta iyi bi hafta kötü nerde istikrar kardeşim bari telefon açtıgımda cevap verseler adsl gelsinde kurtulaacm bu işkenceden aylık 49 milyona mis gibi 128/32 adsl ah ah..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Daha öncede kablo ama kurtulam şu dialup parasından kurtulam diyordun hep daha fazla hep daha fazla bir yerde dur :d biz sürünüyoruz dialupda şu ihale olsunda 60.000 port gelsin umarım yalan olmaz.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 adsl ihalesi yalan deil sanirm cunku 2-3 gun once telekomdan beni aradilar adsl icin bakirkoy/ist :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Turnuva esnasında pasif kablo patlar, arkadan dial-up kablosu takılır nete girilir, action esnasındaki takılmalardan gına geldiğinden action bitmeden laptop balkondan aşağı atılır. Laptop'un balkondan aşağı atılması hariç diğer sözü geçen hadiseler gerçektir :p Stigmata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Bakirkoy'e sonunda geldi adsl, 2 yil once basvurmustum, dun evi aradilar baglayalim diye. Iyiki aktif kablo almamisim.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 bakırköyde bahçelievlerde .. zaten adsl vardı ama portları doluydu birisi çıkmıştır sıra sana gelmiştir ondan ararlar yeni portların ihalesi daha bitmedi :) sıraya girdiydim ben geçen sene ocak ayında adsl için gelsin kabloyu atıcam adsl alıcam:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Adsl modem olarak alcatel speedtouch mi aliyim bir bilgisi olan var mi?[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bugünde izmir adls sıçtı, hemde öyle böyle değil, bu siteyi açana kadar göbeğim çatladı, şu telekom'un tekelliği ne zaman kalkacak bilen varmı yaw bıktım bunlardan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar