Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 biz birşeyler yapabilirmiyiz yani çabuklaştırmak için yada kolaylaştırmak için eğer varsa böyle bişey gönüllüyüm[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe --------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 evet burası hep böyle boşmu olcak!!!!! yoksa dendiği gibi 15 haziranda coşcakmısınız 2 tane thread açtım kaç gündür cevap yok bi küfür bile yok ya!!!!! allah allaaaaaah....... yoksa gerçekten uo bittimi :([hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yok canim kim bitirmis uo yu yalan onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 valla uo editoru askerde :) gelecek 2 aya sabir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar