denwa Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bekliyorum bir basima Saat yelkovanini bilemis Zamansizlik akrepi yakalamis Oylece seyrediyorlar beni Unutulmuslarin sokaginda Hemen amansiz akan umutsuz cesmesi Hah dedin mi ordayim iste Ah vahlara yer kalmadan bir sebeble.. Bekliyorum bir basima Oluyorlar hergun yamacimda Asagi atlayanlar Haplar icenler yada uyusturucu ile son bulanlar.. Soguk ve karli bir orman gibi gozlerim Donuk donuk bakiyor cevreye Gozlerimle bu aralar kus oldugumdan Kirpmiyor selam vermiyor.. Bekliyorum bir basima Azrail hemen gelicegini teyit ediyor O bile yalanci O bile hilekar Ne gelen var ne giden Bekliyorum bir basima.. *!Cocuk oylece kiz arkadasinin resmine bakti bir sure yanindan akip gecen kalabalik kendi derdinde ilerlerken gumus kabzali silahini sakagina dayayip bir kez basti o umarsiz ve vurdum duymaz cikintiya... O an ses ile irkildi herkes cocugun elinden kayip giderken fotograf ardi sira dondu yuzustu hem cocuk hemde fotografin ardi.. Ardinda silik bir yazi vardi .. Sen olmayani sende sanmanin verdigi keyif... 2009... * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bunuda cok begendim ama ozellikle denwa said: Sen olmayani sende sanmanin verdigi keyif... bu kisma bayildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Yorumlarinizdan dolayi tesekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar