Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 rahat olun gençler geçtim play offu. ilk dakikalarda tottiyle golü buldum bir kaleci hatasından. sonra maç 1-0 bitti. uzatmalarda da gol olmadı. penaltılara geldik. 2şer tane kaçırdık ikimizde. (yuh) sonra bu attı ben kaçırdım. 1-0 oldu penaltılar. sonra ben attım bu kaçırdı. 1-1 oldu. son penaltı. öküz direğe vurdu. bende attım . geçtim turu lol grubum Marsilya, Ajax, Chelsea. (GS'yi Ajax, FB'yi de Marsilya eledi play offlarda) BILGINIZE İYİ FORUMLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 BJK gruplardaymış lan bu arada şaşırdım. 2 maçta 2 puan toplamışlar enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Evet gençler. Son postumun üzerine koca bir sezon geçti. ŞL'de gruplardan 3. olarak Avrupa Ligine gittim ve ilk sezon elediğim Arsenal intikam alarak beni şutladı. Ligde gene 4.oldum. Ama bu sefer İtalya Kupası'nı aldım :D http://www.youtube.com/watch?v=amZaoONrDO8 bunu dinliyorum sürekli bu sezon çok gaz bir şekilde ŞL'de iddialıyız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar