Sultanahmet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 merhabalar :) ben Hindemith den SultanAhmet, su an lvlim 39 PR olmayi dusunuyirdum cunku bow la aram iyi ama arkolar olma dedi bana, SR e karsi iyi dilmis ve Abyss daha iyimis. Ben ama kararliyim PR e, sizce deger mi PR yoksa ise yaramaz mi? equipment su an: Maingauche+Str Long Bow+ Manti Set 40 dan sonra bi ice bow sonra da bi akat alcam str long bowu ve maingauchu satip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takilberime Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Valla isini bilen adam Pr olur :) PR ler cok iyi dd olarak geciyolar.SR ler ise cevik karsi karsiya gelindiginde sole diyim.. Hawkeye > PR > SR Ben Bartz dayim. ve PR yim. Gayette memnunum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bu o onu ezer bu bunu büzer geyiği cidden çok bayık neden dersen ekipman/lvl/connection farkı ciddi olarak çok büyük insanlar arasında , bu sebeple sen onu ezermiyim bunu yenermiyim diye düşünme hiç bi zaman karşında sana 1e1 denk bi insan olmayacak , bazen şanslı olacaksın bazen critical manyağı edecekler bazen avoid delisi edeceksin pvp bu oyunda gerçekten çok fazla şansa dayalı ben bi video izledim 57 pr girdi 55 DA , 56 AW , 58 tyrant kesti tek basina duel arenada 5vs5 te buyur rahat rahat ol PR dip not = DA ve TH overpowered classlardir onlari katmayin olaya :p[signature][hline]Ben : pdef 724 Karik(68) : gave you 754 damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sultanahmet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 eheh ok, olduk artik pr, cok da zevkli oluyo simdiden :D begendim ben bu pr i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 lvl 39 assassin charim var, c1 den sonra 3 gun oncesine kadar dagger la takildim. şunu soyliyim eger bow a çok alişmişsan dagger ile oynarken çok zorluk çekiyosun çünki solo kasman çok zor surekli party peşinde koşman lazim. ya ct de kasicaksin (ki ct de kasmak bi sure sonra bayiyo) yada başka yerler bulup surekli party kowalaman lazim. PR bence guzel bi class ben pr olmayi düşünüyorum. elf e gore movement ve atk speed i yavas olsada dmg i daha yuksek, akat long bow alir almaz palte leather armor set alip str ye +4 eklersen ranger claslari arasinda en fazla dmg veren sen olursun. bu arada hawkeye pr dan nasil daha iyi oluyo anlamadim, solo da o kadar yawaş koşan bir klass pr dan nasil daha iyi olabilir kite yaparken? pvp kastediliyosa bilemicem fazla hp nin bi avantajı olabilir ama bence hawkeye olmanin bir anlami yok cunki kimse surekli pvp kasmiyor... [Bu mesaj Castigater tarafından 27 Temmuz 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bu oyunda %90 pve suanda SR ve PR arasindaki fark selfheal,critical chance(%41), accuraty,evasion,attack speed ve hp olarak SR ustun buna karsin PR, str(dmg power), crit power(sans olarak %21), poison yapabiliyor attack speed konusunda cok emin degilim ama SR nin daha iyi oldugunu hatirliyorum bu konuda ayrica pr in bazi specialleri cok kullanisli ben lvl 38im sr olacam darkefler hakkinda cok bilgim yok ama sr in en iyi oldugu konulari yazmaya calistim iste..karsilastirirsin kafana gore bu arada en iyi dd olsada darkefler in accuraty baya dusuk cok miss yapiyorsun(dmg dealer olrusan tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 evet baaluo ya katiliyom TH pvp de baya iyi :) bizzat kendim denedim :) giran siege deyken,olunce hunter willage den dogdum(campimiz yikildi) ve giran a geri gelirken dusman clan dan bi SR eminence bow ve drake armor lu beni stunladi ,, stun gecince bende saldirdim,,deadly blow,mortal blow ,backstab, derken silver ranger down,ve bende hala 800 hp vardi. :P total hp 1862, benim itemler ise manticore set ve mainguche ,,, ee best dagger useriz yani ,,, ha bu arada ovunmek gibi oluyor ama olsun siege den sonra lakabimiz a.s.s k.i.c.k.e.r su ana kadar en cok hosuma giden gundu,castle siege ve clan silver ranger ile pvp ve tadinda kalsin diye biraktim zaten oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takilberime Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 1v1 de o ezer bu ezer geyigi cok bayiksa.... Sen Top C itemlerle, karsindaki orta seviye C ile ve seninle birebir kapisiyorsa ve sen hala onu kesemiyorsan ben item demem.Dogru char derim.O halde Human ol ne olursan ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar