gordon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Simdi benim internete bagli olan bilgisayarda xp professional yüklü kablo modem usb ile bagli, iki tane de ethernet kartım var bunlardan bir tanesine evdeki düşük konfigürasyonlu bilgisyaraı bağladım ondada ethernet var bir tane...o bilgisayarda ise win 98 yüklü.. şimdi ben bu bilgisayrların birbini görmesini sağlıymadım bir türlü çünkü bu konuda hiç bir bilgim yok windows ta saolsun pek yardımcı olamıyo gerek help topiclerinin yetersizliği olsun gerek acıklamaların benim sorunuma uymaması olsun...ben bu bağlantıyı yaptım ama interneti paylaştıramıyoum bir türlü onu bırak iki bilgisayar birbirini görmüyor...İMDAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 son sayfasında bununla ilgili bi topic var.oraya bak.ayrıca daha önceki deneyimlerime dayanarak 98 ile xp arasında bağ kurma girişiminin her iki pc nin de monitörüne "harrk!!!tuuuhhh!" şeklinde tükürmenle sonuçlanabileceğini söyleyebilirim...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar