sinad Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Swat tarzı oyun oynamak istiyorum aga. Swat'ın son oyununu oynamıştım. Tom Clancy Rainbow serisini hiç oynamadım las vegas 2 falan var nasıl onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 las vegas 2 imba bi oyun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 swat 4 göre fazla aksiyon vegaslar fakat iyidir yine eski rainbow sixleri oyna rogue spear falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 grafikler iyi olsun istiyorum. Las vegas 2 yi deniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 r6 vegas'ın ilki o kadar actiondı ki strateji kasmadan polat alemdar gibi gidiyordun. ghost recon ve r6 in eski oyunları harikadır yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vegas 2 expansion mu ? yani ilk oyun falan lazımmı yoksa kütür kütür indirip oynayabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yok oyun tek basina. exp falan degil. swat4 e gore falan gayet arcade de v2 falan, yinede keyifli dinamikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar