green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yuksek butceli bi uzayli dizisi, bugun kanal D'de bi bolumu var ama sacma sapan araliklarla verdigi icin kacinci bolumu oldugunu bilmiyorum. detayli bilgi icin: http://www.imdb.com/title/tt0289830/[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bolumun birazdan yayina girmesi lazim 00.50 gibi ama kesin gec baslar..[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 film değil mi ya?[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 off ben de film diye bekliyorum sabahtan beri izlerim şimdi 3-4 ay sonra güzel bölümler gelince kanal d yayından kaldırır kıl olurum üff[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 dizi sanirim 10 bolum yenisi cekilmediyse kanal D aylarca verebilir o ayri tabi.. bu arada dunku 2. bolumuydu sirayla izlemenizi tavsiye ederim cunku olaylar birbirlerine bagli.bolumler biraz uzun suruyo ama keyifli geldi bana, bazilarina fazla uzun gelebilir..[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 IMdB'dekiler ne bok atma meraklısıdır yahu. User Comments: Amazingly Long and Boring![signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 evet bazilarina gelebilir dogru gerci editing nedir bilmiyolar demis biri cok guldum hehe[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 gayet güzelmiş ya bu dizi beğendim :) Baya da uzun sürüyor Hastanedeki sır'dan iyidir :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar