Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Baharında gelişiyle içimdeki bisiklet tutkusu alevlendi tekrardan ve bisiklet almaya karar verdim bütçem 300-400 TL arası Markalar hakkında pek bi bilgim yok ama Victory ve şu hoşuma gitti Shark SF Öneriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kimse bisiklet kullanmıyo mu be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bu fiyata pek bisey alamazsin da, delta bisiklet den geotech, seda, yesil bisiklet ve turevlerinden de amoeba , veya ucuz bi kadro ustune uygun fiyatli shimano set falan bak. ne yaparsan yap zaten bianchi den iyi olur. daha ote de tavsiye olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bisikletle icli disli bi arkadasim marka olarak "sedona" onermisti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sedona kadroyla birlikte ucuz bi set toplamasi 500-600 u bulur. amoeba bile butcenin cok ustunde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Oyle tabiki, bi 700 lira falan ayirmasi gerek en az ama iki ay sonra elinde kalmaz hic olmazsa parcalar. Senelerce biner sorun yasamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bmx al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 di said: Bisikletle icli disli bi arkadasim marka olarak "sedona" onermisti bana. ben sedona kullanıyorum fiyatına göre bileşenleri iyi bayaa da bu arkadaşın aradığı aralıkta ne var tam bilmiyorum.Sedona borla var idi ucuzlardan ona bakılabilir bir de bisiklette mümkünse arka amortisör olmasın.Tamam havalı da hakkaten dağda batırda iniş yapmayacaksan (ki linkini verdiğin modelle zaten yapılmaz o iş) çok ters. Normal zeminde bastığın pedal gücünün bir kısmını emer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar