mightee Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 merhaba arkadaşlar, freelance olarak gelen işlerde kendime göre bir fiyat belirledim. projenin tahmini alacağı saat x saat ücreti şeklinde fiyat veriyorum. freelance arkadaşlardan uyguladıkları fiyat tarifelerini yazmalarını rica ediyorum. bu şekilde piyasa standartlarını ortalama hesaplayabiliriz. herkes için yararlı olabileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 facebook'u "1.000TL 'ye yazarım abi" diyen bi piyasadan bahsediyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 e evet zaten bu yüzden böyle bi konu açmayı düşündüm. adamlar piyasayı düşürdüler.200 tl ye eticaret yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Kimi kaça kazıklayabilirsem ben Srysly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar