Giovanni Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Evet arkadaşlar google yeni bir projesini daha halka açmış bulunuyor :) İlk adımda işletemelere yönelik, iş hayatına yönelik programlarla başlamışlar ama inanılmaz bir potansiyel var bu olayda. Mesela muhteşem bir google docs ile office programlarını senkronize eden bir yazılım buldum o kadar işime yaradı ki anlatamam. Hem de ücretsizdi. Kendi yazdığınız programları da 100$ + gelirin %20'sine listeletebilecek ve 25 milyon kullanıcıya ulaşabileceksiniz (Apple App Store'dan daha uygun). hemen bir göz atın derim: http://www.google.com/enterprise/marketplace/home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Gol olur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 google ne gorse rekabete girmeye calisiyor da, appstore'un olayi uygulamalari listelemesi degil ki? yoksa download.com da listeliyordu zaten, oradan indiriyorduk, google listeleyince ne degisecek? bence basarisiz bir calisma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Google herşeye girmeye çalişiyor aklı sıraca ilk once elindekileri daha iyi ve stabil hale getirsin sonra gelişim yapsin bencede başarısız bir çalişma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abi google'ı severim de su arayuzlerinden nefret ediyorum. tamam sadelik vs anladık da insan bi tasarım yapar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 toggie said: abi google'ı severim de su arayuzlerinden nefret ediyorum. tamam sadelik vs anladık da insan bi tasarım yapar ya. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 güzel bir uygulama bence yalan olmaz gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar