Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 elim kirilsaydi da ar$ivi komple klasor olarak eklemeseydim i tunes a. klasorleri degi$tirdi hayvan, sanatci ismine gore editledi. flash diske felan album atmak istedigimizde nasil yapacagiz? i tunesdan mi sync lanir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 nasil boyle bi lamerlik yaptim ben ya. ulan i$e bak. allahtan oyle abarti ar$iv yok, ama her klasoru ba$tan girmek cok acikli olabilirdi. allahtan yedegi var 2-3 yerde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 buradan i tunes kullanmayi dususnen arkadaslara sesleniyorum. sakin opsiyonlarda "organize my music" i secili birakmayin. direk artist ismine gore klasorlendiriyor. ha boyle kullanmayi sevenler de olacaktir elbet, ama winamp gencligine gelmez oyle $eyler =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ehehe niye organise olayini sectin ki sen? yazik etmissin =) zaten itunes illet bir program, hele windows uzerinde kullaniyorsan daha da beter. mumkun oldugunca ellesmemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 aac ripliyim dedim artik albumleri. i pod alicam ya gaza geldim bi kere. cd-da extractor a kasmak yerine bunla riplemek daha mantikli olabiliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Itunes (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Esh said: winamp gencligine gelmez oyle $eyler =P (tu) gerçi bu aralar arada bir kendimi itunes'un kollarına bırakasım, onun düzenine he diyesim geliyo ama du bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar