kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ya buldum bu siteyi hatta bi çok şey yapıcam ama nasıdır güvenlimidir? Bilen varmı kullanan varmı? Arama da çıkmadı kimse konuşmamış daha önce.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ben kullandım, son derece güvenli parasal kısmında. Satıcı ve alıcılar tabii ki güvenilir olabilir veya olmayabilir, direk site ile bağlantısı yok satılan hiçbirşeyin. Ebay gibi düşün; referansları çok önemli satıcının. Ben 2 - 3 ıvır zıvır aldım oradan, hepsinde de memnun kaldım. Ayrıca itiraz süren var gelen ürüne; yani eğer yanlış beyanda bulunduysa satıcı paranı geri alabiliyorsun çünkü sen onay vermeden satıcının hesabına geçmiyor para.[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ya bide genel kart korumasını nası yapcam? Yani aman sakın kartla alışeriş yapmadan önce bunları unutma dediğiniz bişey varmı?[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Sanal kart çıkar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 %10 komisyon aliyorlar bi sey satarken cok fazla bana kalirsa bide merak ettigim konu aleti sattigim adam aldi ve alete zarar verdi sonrada bu istedigim gibi diil diyip geri yollarsa ne olucak? bu konuda hic bi garanti gormedim ben sitede ama aliciysaniz pek bi sorun yok gibi[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Verirken kargo görevlisine tutanak tutturacaksın. Ürünün özelliklerine dair. Emin değilim ama böyleydi sanırım.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hmm siteyi çok beğendim . kullanıcam bakalım bi ara[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar