patrickstar Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Selam gençler, evimde kullandığım bir nas server var üzerinde kendine özel bir linux işletim sistemi var ve dosya sistemi ext3, saçma sapan denemeler yaparken içerisinde var olan bir kaç klasörü sildim:x kendi içerisinde bir geri dönüşüm kutusu var lakin veriler oraya düşmemiş direk uçmuş, şimdi benim bu verileri kurtarmam mümkünmü acaba? internette biraz araştrıdım programlar var ext3 için ama bu diski alıp linux kurulu bir makineye mi takmam gerkiyor. nasıl olucak tam olarak bilgisi olan varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 http://www.xs4all.nl/~carlo17/howto/undelete_ext3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 testdisk'di sanirim benim kullandigim yazilimin adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 testdiski bi deniyim bakım diğeri çok kasıcak gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar