Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar Help

Alis

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Arkadaşlar yaklaşık 2000 yılından beri internet pazarlama konularına çok meraklıyım ve gayet bilgiliyim ancak bu konuda mastır yapmak niyetindeyim işletme bölümünü bitirmeme rağmen yazilim konusunda bilgi tecrübesine sahibim. Yurt dışında baktımda interactive marketing konusunda birşey yok "yada ona benzer birşey". Amacım internet gelicekte daha çok önemli rollerde buluncak özellikle türkiye'de. Bu yüzden bu konuda kendimi geliştirmek niyetindeyim. Bana yol gösterirseniz sevinirim. Full Sail'de istediğim bölüm var ama maddi olanağım ne yazik ki yetmiyor, "yetmiyor derken" yıllık 120k$ bir üniversite mastır programı bana uymuyor.

Önümüzdeki günlerde Netron ve bilgeadamda ayrı ayrı olmak üzere sertifika programlarına başlıcam. Tabi bu program bitincede yüksek lisans için yoluma devam edicem "bulabilirsem tabi".

Işletme üzerine Mba yapmak bana saçma geliyor "akadamik olarak gitme niyetinde değilim açikcasi".
Sosyal ağlarda paylaş

Marketing ve bilgisayar ve interneti birleştirecek bir program var mı bilmiyorum ama daha önce ufak araştırmalar yapmıştım.Genelde it ve it yönetimi tarzı master programları buluştum avrupa'da,eğer iyi bir ortalaman veya gmat/gre skorun varsa burs alabilirsin.

Ayrıca eğer web-design ve marketing tarzı işler yapacaksan kurs ve master haricinde oturup deli gibi kasman lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...