solidhammer Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 5 sene öncesi başladım wowa 3.5 seneden fazla oynamışımdır toplam priest ve warrior(62)hariç her classtan lvl80 char kastım Burning Legionda (serverda baydı açıkçası). Buaralar canım sıkılıyor oynıycak birşey yok ama bir taraftan da üniversiteyi bitirmeye çalışıyorum. 7-8 aydır oynamıyorum. Tbc zamanında full s4 rogueumda oldu çoğu 25manleri tamamladığımda Pve-pvp hepsinde tecrübem iyi sayılır. Şuan isteğim yaza kadar casual takılabileceğim bir server + guild önerisi ki yeni expansion gelene kadar sonrasında da hardcore olarak devam edebilirim. Horde ally farketmez ally oynadım hep Horde oynamak bir değişiklik olur biraz araştırdım Twisting Nether da güzel oluşumlar varmış sanırım Horde da. Durumum ve isteğimi belirtikkten sonra bana bu konuda yardımcı olabilecek ve fikir paylaşabileceklere şimdiden teşekkür ederim. 0 dan da kasabilirim char transferide yapabilirim ama şuan nası olsa hardcore oynamıyacağım için yeni expsiona kadar eğlenme amaçlı 0 dan horde kasmak çekici geliyor BGlerdende item toparladımmı exp. a giriş yapılabilir. Sohbet muhabbet edebileceğim ama sırf laf olsun diye kurulmuş bir guild değil hatta belli bi başarı seviyesinin üstünde yani vasatın üstü bir guilde girip sadece bilgi alışverişi olarak yardım alabilirim güncel wowdan malum biraz uzak kaldım. Onun dışında guildden bir beklentim yok.
poopla Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sunucuların nerde olduğunu öğrenebileceğimiz bir site vardı.. varmı hatırlayan ?
BaaL Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 karazhan-dunemaul uzak dur bu ikisinden sana tavsiye. başka serverları bilemiycem.
solidhammer Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Evet onları farkettim. Frostmane ve Twisting nether makul gibi duruyor ama tam bi bilgim yok
sildarine Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Wildhammer a gel pve istiyorsan Elini sallasan Türk'e çarpar
Nevberos Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bl'de respect'de solidhammer,solidsnake v.b nickler ile oynuyan, balıkesir'e üniversiteye yolcu ettiğimiz genç misin sen ? :)
Golden Virginia Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 twisting netherdayız epey türk var over
solidhammer Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Nevberos said: bl'de respect'de solidhammer,solidsnake v.b nickler ile oynuyan, balıkesir'e üniversiteye yolcu ettiğimiz genç misin sen ? :) evet :)
Nevberos Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 solidhammer said: Nevberos said: bl'de respect'de solidhammer,solidsnake v.b nickler ile oynuyan, balıkesir'e üniversiteye yolcu ettiğimiz genç misin sen ? :) evet :) Güzel, o zaman özel mesaj kutunu bir kontrol et bakalım :)
solidhammer Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kısmetse yarın Darksorrow dayım o zaman :) ^.^
Nevberos Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kırmızı halıyı serdik bekliyoruz efendim :)
Öne çıkan mesajlar