Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server önerisi


solidhammer

Öne çıkan mesajlar

5 sene öncesi başladım wowa 3.5 seneden fazla oynamışımdır toplam priest ve warrior(62)hariç her classtan lvl80 char kastım Burning Legionda (serverda baydı açıkçası). Buaralar canım sıkılıyor oynıycak birşey yok ama bir taraftan da üniversiteyi bitirmeye çalışıyorum. 7-8 aydır oynamıyorum. Tbc zamanında full s4 rogueumda oldu çoğu 25manleri tamamladığımda Pve-pvp hepsinde tecrübem iyi sayılır.

Şuan isteğim yaza kadar casual takılabileceğim bir server + guild önerisi ki yeni expansion gelene kadar sonrasında da hardcore olarak devam edebilirim. Horde ally farketmez ally oynadım hep Horde oynamak bir değişiklik olur biraz araştırdım Twisting Nether da güzel oluşumlar varmış sanırım Horde da.

Durumum ve isteğimi belirtikkten sonra bana bu konuda yardımcı olabilecek ve fikir paylaşabileceklere şimdiden teşekkür ederim. 0 dan da kasabilirim char transferide yapabilirim ama şuan nası olsa hardcore oynamıyacağım için yeni expsiona kadar eğlenme amaçlı 0 dan horde kasmak çekici geliyor BGlerdende item toparladımmı exp. a giriş yapılabilir. Sohbet muhabbet edebileceğim ama sırf laf olsun diye kurulmuş bir guild değil hatta belli bi başarı seviyesinin üstünde yani vasatın üstü bir guilde girip sadece bilgi alışverişi olarak yardım alabilirim güncel wowdan malum biraz uzak kaldım. Onun dışında guildden bir beklentim yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...