Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Hanamiçi vardıya acayip gülerdim ben ona basketbolla ilgili bi çizgi filmdi orjinal ismini bulamadım onunla ilgili bi site bulabilirmiyiz. O çizgi film varken biz çok basketbol oynardık şişman kızıl bi arkadaşım vardı ona hanamiçi derdik lakap taktıydık yani. tam maçta basket atacak kızın biri bagırırdı buna bu cok utanırdı yere düşerdi eheh[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 dizinin adı slam dunk, karakterin adı sakuragi hanamichi imiş.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 slam dunk die aratıyorum ya bitanede ilgili bişi çıksın. hanamichi yazdım caponca herşey[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Ay buldum resimlerini [hline]Slam City Jam...[b]ICQ :3500388I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hanamiçi hmmm evet hatırlıyorum tombul adamına yanına gidip adamın gıfdığını mıncırp yaşlı adam falan derd oralarına bayılırdım sonra kade goril diye tipler vardığı bayaağı iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 hanamichi dehşet bişeydi yaa bi bölümünde sokak serserileri spor salonunu başmıştıda hanamichi hepsini haklamıştı o bölüm manyaktı bide onun ezeli rakibi vardı k ile başlıyodu ama tam çıkaramadım yakışıklı bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konohamaru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Hanamichi'nin ezeli rakibinin adı Rukawa idi. Bu anime hakkında daha fazla bilgi için AGT sitesindeki slam dunk tanıtımına bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Hayır Kadeydi adamın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Kade yi bende hatırlayamadım [Bu mesaj Fistan tarafından 06 May 2003 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konohamaru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 RUKAWA Kaede ydi adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 o hanamici ozan miydi?[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar