Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evanescencee hakkında....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arama seysine bi evanescence yazsan, baksan orda topic var mi, bu grup hic konusulmus mu da oyle acsan topic'i daha iyi olacak.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
[icinizdeki trafik canavarini durdurun, o sizi durdurmadan...]

[Bu mesaj HellHound tarafından 29 Temmuz 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nası daha telafuz edildiğini bile bilmiyorum sadece 2 şarkısı + 1 bonus (in too deep) sevdim işe yaramaz boş grup yani sırf vokal kız die yırtıo grup[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Mesaj tarihi:
yaptıklarını seviorum ben bence ezikte diiller
sevmeyebilirsin ama ezik demeyede hakkın yok
caddecilere gelince onları salla gitsin onlara laf etmekle bitmez o yüzden boşwer
Mesaj tarihi:
SpiritCrusher iki tane mesajını okudum ikiside saldırgan mesajlar. Böyle gidersen yörünge dışını çabuk görürsün.

Saygı biraz. bende evanescence dinlemiyorum çıkıp dinleyen şöyledir böyledir diye bağırmıyom. sana hitap etmiyo olabilir[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Mesaj tarihi:
bikere bu konu seni aşar koçum. sen kim oluosunda beni yörüngeden uzaklaştırıosun?? hem konuyu çarpıtma adam gibi konuyla ilgili bişiler yazacaksan yaz yoksa sus ve otur istersen şikayet et...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
paticik forumlarinda, userlar diger userlari her daim "uygun bir dille" uyari hakkina sahiptir, bunun icin moderator olmalarina gerek yoktur... burada haddini asan biri varsa o da sensin[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy

[Bu mesaj HellHound tarafından 29 Temmuz 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yörüngeden uzaklaştırmıyor, sana yardımcı olmaya çalışıyor. Üslup ve tutumunu değiştirmeni ben de önereceğim. Doggynin dediği gibi bu topicte haddini aşan tek mesajda senin imzan var.[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
...kaliteli adult forum olacaksın...
Mesaj tarihi:
bakın saldırganlık gorecelidir. adam benim mesajlarımı okuyup BUNLAR SALDIRGAN diyor ama bana gore deil. ben sadece bilmeden konuşan insanlara biraz tepki vererek işin gerceğini gostermeye calışıorum...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
  • Yeni Oluştur...