vitae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 2 tane xp bi olan pc yi bagladık birbirine ama dosyaları paylaşamıyoruz edemıyoruz lutfen yardım edın cok onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 pcler birbirini görüyorsa ağ bağlantısına sağ tıklayın ve microsoft ağları için dosya ve yazıcı paylaşımı öğesi aktif mi diye kontrol edin. gerçi xp'de ağ kurulur kurulmaz yüklü gelmesi lazım ya..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 diğer makinayı goruyorum ama shared dosyalarını goremıyorum dier makınanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 herhangi bi klasöre yada sürücüye sağ tıklayıp özelliklerden paylaşım açman gerekli yaptın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya hepsını yaptım onlarında adam giremıoki benım sısteme erişilemez bu ag kaynaıgını kullanma ıznınız olmayabılır dıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 aynı sorun bendede var nasıl yapacaz bunu yaw???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yok hiçbirinde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ağ i baştan yükleyin.bence[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya bi izni fln var onun kesın ama bulamadım kac gundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 iki bilgisayar da aynı IP bloğu üzerinde mi ? yani 192.168.1.1 / 192.168.1.2 gibi .. eğer değilse sorun olabilir ... sanırm crosscable bağladınız, buralarda bir yerlerde biri yazmıştı bir tutor bi aran bakalım ne çıkacak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yok hocam onlar yapılı hepsi izin istiyo bide guest password u soruyo de password felan ayarlamadık yanı biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben hallettim format attım ehehe düzeldi permission vermeyene attım :) kurtuldum artık rahat rahat giriorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar