facundo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 beyler ben de downlaod accelerator plus var kırdım ben dap ı accelerator mod u extreme ye kdar aldım ama tek sorun cogu sıede dap yerıne normal windows un downlaod edme porgramıa cıo dap ı acmıyor bunu nasıl ayarlaycam sadece dap cıksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 dap ı mı kurcalayım ınternet explorumu 1 yer solke hemen kurcalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 dap sol alt köşedeki simgesine sağ tuş yap enable browser hedesini işaretle[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bide optionda indirelecek formatlar olması lazım oraya belirtirsen o formata sahip dosyaya tıkladın mı dap çıkacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 EXE ZIP ARJ RAR LZH Z GZ GZIP TAR BIN MP3 AVI MPG MPEG QT PLJ ASF MOV WMA WMV R0* R1* A0* A1* TIF TIFF dosyaları var orda virus + oalrak okdarını bılkıyork :) bazılarında cıkıo bazılarında cıklıo otomatık olarak cıkmasınııstıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ayarların en üst kısmında integrate to internet explorer 4x,5x gibi bi kutucuk var onu bide onun altında advanced integrate var bu ikisinin işaretli olması lazım,buna rağmen tüm downloadlarda çalışmayabiliyor dap bence flasget veya stardownloader kullan ayrıca dap bi dosyayı en fazla 4 parçaya bölüyor stardownloaderda 8e kadar çıkıyor... ama flashgetten şaşma derim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar