SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 foto makinesi buldum, 300 liraya, 3 taksitle, çok yakın tanıdıktan. Objektif+yeni batarya+eos a2 body ulan uçucam mutluluktan sdfg hayaller listesine bi tig daha atıyorum sanırım, sırada tüplü dalış takımı var ona var daha yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Hll Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 SeaGle said: foto makinesi buldum, 300 liraya, 3 taksitle, çok yakın tanıdıktan. Objektif+yeni batarya+eos a2 body ulan uçucam mutluluktan sdfg hayaller listesine bi tig daha atıyorum sanırım, sırada tüplü dalış takımı var ona var daha yep Fakirmisin arkadasim, 300 liraya 3 taksit falan sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 abi açık konuşayım fakirim ahahahaha aslında toparlarım 300 de, ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 canin sagolsun arkadasim, muhim olan insanlik. Banlayin su fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ben tuplu dalis setimi satiyorum tekneyle beraber İste 3 taksite seviniyorsun 27.000 tl bol 3e 9000 ayda :P Edit: ahanda tuplerin ve teknenin fotosu Yamaha 60hp+4.30m quicksilver motoryat +dalis seti saka saka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 şimdi yatıyorum, eninde sonunda benim olacaksın canıms denklanşörüne abanıcam, objektifini ileri geri yapıcam kurutucam seni yavrum muah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar