WindShade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 paticik tayfasi ile uo oynamak icin osiye basladim atlantic shardinda can cekisiyiorum tek arkadasim simofle oda online olmuyor bana arkadas olabilcek birileri varmi acaba ://// irtibat : 71743557[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 alo çöpçatan =P[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Osi clientımdakı sorun hala devam edıyor[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ayni sorun bende de var. Sirf saatler uysun diye gunduz oynuyorum ama yine de yalniz kaliyor insan. Gerci hala training yaptigim icin yalniz takilmak sorun olmuyor ama insan arada hunta gidecek arkadas aramiyor degil!!! Zaten yeterli uyeleri oldugundan dolayi TB yede giremedigimden tek savas maceram (dungeonlardaki yaratiklar disinda) Bucs a gidip kesilmekten ibaret (dusuk resistli armorlarim sagolsun). Hadi kalin saglicakla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ayni sorun bendede var :( yanliz takilinca baya kotu oluo insan[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 yalnizlik kotuuu[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bende yeni başladım......sayılır yani 1 haftamı ne oluyo bi sorun,ihtiyacın olursa söyleyebilirsin icq:61061017 gerçi sen vermişsin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 popeye dark falan herkezle tanistim turk kasabasina ugruyorum artik mutluyum bana yol gosterdiler faalan paladin olduk :) seviyorum su paticigi ya[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Ben geliyorum yarın hepinize yeterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Benimde Başlayalı 1-2 Hafta Oluyor.. Bende Sizle Takılabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar