gecko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hep olan bir şey ama bu kadarı ilk defa dikkatimi çekiyor bir keresinde de aşırı bir kırmızılık olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 gecko said: hep olan bir şey ama bu kadarı ilk defa dikkatimi çekiyor bir keresinde de aşırı bir kırmızılık olmuştu tabi bilgisayar başında kızlara 202 kere arkadaşlık teklifi gönderince insanın dışarıya bakacak zamanı kalmıyor bırak çıkmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sarı gökyüzü ve çamur yağmasının sebebi bulutlarda toplanan çöl kumlarıdır genelde, türkiye çöl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 onlar benim canlarım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 çok güzeldi ya hava kapanana kadar otun bokun fotografını cektim. gordugum en guzel kapalı havaydı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 rahat bırakın selpakçı çocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sepya bi gündü. deprem haberi gelince daha da bi kasvete büründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ya herkes tweetlemiş hava sarı falan diye de, ben hiç öyle bişey görmedim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar