Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Arkadaşlar kurdum ama mouseta problem var. Daha doğrusu oyunda. Buttonun baya altına mausu getirmesem buttona tıklayamıyorum. UZerine geldiğimde sanki pasif button gibi tepki yok. Oyun kurdum chat kısmı altta mouseda ekrana takılıyor daha alta gidemiyor tıklayamıyor. Birde dolsa Start var oda altta onuda tıklayamıyorum. Nedir bu sorun? Edit= Düzelttim oldumu şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 mause mi? canın sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Yahu Mouse işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 eğer hemen söylemeseydim feci trollenecekti topicin.. kıyamadım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Troll problem değil ya =) Çözemedim hala res attım bir daha kurdum aynı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ya bırak şimdi feederlık yapıyo sora maus maus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 2 litre "Temel Türkçe Eğitimi" kitapçığı içersen düzelir problemin. Gerçi işin ehline sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Tamam çözünürlüğü değiştirdim düzeldi. Tekrar kuruyorum. "Turkler Iceri" nick Vipassana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar