Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Arkadaşlar kurdum ama mouseta problem var. Daha doğrusu oyunda. Buttonun baya altına mausu getirmesem buttona tıklayamıyorum. UZerine geldiğimde sanki pasif button gibi tepki yok. Oyun kurdum chat kısmı altta mouseda ekrana takılıyor daha alta gidemiyor tıklayamıyor. Birde dolsa Start var oda altta onuda tıklayamıyorum. Nedir bu sorun? Edit= Düzelttim oldumu şimdi =)
zeawee Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 eğer hemen söylemeseydim feci trollenecekti topicin.. kıyamadım:P
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Troll problem değil ya =) Çözemedim hala res attım bir daha kurdum aynı ama
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ya bırak şimdi feederlık yapıyo sora maus maus
Lidriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 2 litre "Temel Türkçe Eğitimi" kitapçığı içersen düzelir problemin. Gerçi işin ehline sormak lazım.
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Tamam çözünürlüğü değiştirdim düzeldi. Tekrar kuruyorum. "Turkler Iceri" nick Vipassana
Öne çıkan mesajlar