Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rug, Gong, Table v.b.

Eylul

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Konuda gecen parçaların cılgınlığı yaşanıyor serverda:)) Bu parcalar MeetLump (cok az nerdeyse günde 2 parca falan), mokk, Janta gibi npc'lerden düştü şimdiye kadar. Başka nelerden düşüyor veya bir spawn yeri bilen var mı?

Özellikle Adhesive daha bir tane göremedim.[signature][hline]Antecurs
----------
Corbantis,
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman- Scout-Commando - CH - Brawler-Entertainer-BH/Musician(Devam)
Sosyal ağlarda paylaş

bende bi tane 5 section table component var. mokk yada jantadan dustu tam hatırlamıyorum. bunlardan bırını tamamlamak ıcın toplam kac parca olması gerekıyo bılen varsa onudayazarsa ıyı olur toplıyayımmı atayımmı karar veremedım.[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Kac parca lazim oldugunu ogrenmenin en iyi yolu şu

Bir tane Junk dealer bulup konuşuyorsun. konuşmanin sonunda sana auto-loom kit öneriyor. Hangi şeyi yapacaksan onun kit'i ni aliyorsun ondan. Bu kiti açtığında içine hangi parçaların yerleştirilmesi gerektiğini tek tek söylüyor.

Yalnız bu kit atsan atılmaz, satsan satılmaz türünden. Yani inv. full geziyorsan benim gibi hatta üstüne robot storage'larin bile full'se almakta acele etme:))[signature][hline]Antecurs
----------
Corbantis,
Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman-Scout-Commando-CH-Brawler-Entertainer-Musician/BH(Devam)
Sosyal ağlarda paylaş

o loot-kit icin lazim olan parcalar varsa inventory de loot-kit in icine girer o parca ve inventory de yer kaplamaz sadece loot-kit yer kaplar oda 1 item. Bunlar ne ise yarar orange rug blue rug lar vardir bunlar i tamamlarsaniz o renkte hali kazanirsiniz. cok guzeldirler. componentler 300k dan satilir bu islerle alakam olmaz derseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

300k yuksek. Su an ben 6 parca satiyorum en fazla 125K verdiler tanesine:))
Auction hala devam ediyor Corbantis trade forumda:)))

Ama Blue Rug Patch'i 350K'ya sattim dun.

Adhesive'ler cok yuksek.[signature][hline]Antecurs
----------
Corbantis,
Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman-Scout-Commando-CH-Brawler-Entertainer-Musician/BH(Devam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...