Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

External. Problem

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Efendim dün itibariyle, Western Digital 3.5" 500 GB'lık MyBook'um ile şekerli kahvemi aynı anda yere düşürdüm. Bu sırada da kahvenin bir kısmı externala geldi tabi. Externalın dışını kuruttuk ve ben telaşla, içine bir şey gitmemiştir diyerek taktım bilgisayara. Önce gözüktü, 1-2 dakika sonra ise bilgisayarla birlikte external dondu.

Sonrasında adam akıllı kuruladık ama artık bilgisyara taktığımızda bilgisayar sadece "USB Yığın Depolama Aygıtı" diye bir şeyin bilgisayara takıldığını algılıyor, daha fazlasını yapmıyor. External çalışıyor ama bilgisayarda gözükmediği için içindeki verilere erişemiyoruz.

2-3 ay önce Kangurum'dan alınmıştı, garantisi bulunuyor. Garantiye götüreceğiz sanırım ama adamlar bakınca kahve döküldüğünü anlayacak; yapmama ya da ücret talep etme gibi bir durumları olabilir mi? Yalan mı söylesek, ne yapsak acaba? Ya da garantiye götürmeden çözme yolu olabilir mi, kutuyu çıkartıp içindeki externalı başka kutuya takmaya cesaret edemiyorum onu da belirteyim.
Sosyal ağlarda paylaş

onlara her gün onun gibi 3-4 tane geliyodur. çakal olmuşlardır. kahve muhabbetini dirk çakarlar.

yani şöle bişe uydurabilirsin..

alet makineye takılı vs. 50 tane dosyayı dowloada bırsaktım çıktım gittim. 3 gün sonra geldim. makine kapalı. meer elektrik gitmiş. notbukunda pili tememiş gelene kadar kapanmış. açtıım zaman notbuk ok açıldı ama harddiski yığın depo olarak görüntülüyor. downloadlar bile yarım kalmış.

kahve işini de artık ya içini aç az daha kulak temizleme pamuuyla falan temizlemeye kas asdasd ya da üstüne bol bol oda kokusu sık, kahveyi bastırsın. sonuçta oda parfümü aletinin yanına da koymuş olarbilirsin aleti, mis gibi kokuyo da olabilir. ama kahveyi koklamasınlar eheh. bi kere garantiye aldılarmı tamamdır. serviste içini açıp kahve görseler bile yapcak bişe olmaz. garnti kapsamında bakıma alındı kaadını imzaladınmı SS yapıp verirler.

uçuk ama yapılabilir bi hikaye..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...