Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alliance server tavsiyesi


kozlowski

Öne çıkan mesajlar

Guild olarak pvp si iyi olan (mümkünse cyclone), alliance ın kalabalık olduğu ve raidlerde bize katkıda bulunucak türk arkadaşların olduğu bir server arıyoruz.Yaklaşık 25 kişiyiz ve bize katılıcak kişilerle hem raid hemde bg/arena yapıcaz .

Bulunduğumuz server frostwhisper. Server değiştirme nedenimiz bütün iyi oyuncuların horde a kayması ve if e çıktığımzıda duel atıcak 1 kişinin olmaması ,pve yapan guildlerin kalmaması .Cataclysm de göze alarak hem pvp hem pve yapabiliceğimiz bir oluşuma gitmek istiyoruz .
Yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
Guild : AnatoliA
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz daha yeni Trollbane'e geçtik... WG leri savunurken de kazanıyoruz 3 savasın 2 si bizim denebilir bu mantıkla... Daily BG qlarda max 3 kez yapmam gerekti şu ana kadar... AV ve Strand biraz sorunlu gibi onun dışında pek sorun yok.. Dengeli denebilir aslında BG ler için %50 ratio var win-loss olayında.... Arena grubu oyle cok abartı iyi değil gibi... daha 100 civarı mac yaptık ama 3 maçın 2 sini kazanarak ilerliyoruz halen... Bol bol raide giden adam da var... PvP yapan da var... biz memnunuz açıkçası.. Lag sorunu da yaşamdık ne BG de , ne Dalaranda... Tam kıvamında gibi açıkçası kendi adıma söylemem gerekirse... :) Reckoningte bu arada ... Biz de PvP için geldik buraya... Miseryden sonra Cennet Diyebilirim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...