Phae Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 said: ve annemle bir anne-kız ilişkisinin çok ötesinde bir ilişkimiz olduğu için Oh bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Fistan said: 1.5uncu sayfaya kadar okudum sorun para. paypal hesabı açta donate yapalım dfghacjsd Gimli said: Şöyle yapabilrsin. Kafana uyan bi saatte uyan Karnın acıkınca açık havada güzel bi yerde kahvaltı et İşe gitme Ertelediğin ve seni eğlendirecek bi iş yap öğlene kadar Arada aklına gelirse işi ara hastayım de Sonra yiğiti arama, yiğitle buluş Tangoya gitme onun yerine güzel bi konser bul hem tepinebileceğin hem de hosuna gidecek Normalde kaçta yatıyosan iki saat daha geç yat Kabaca rutinini kır bi gün de kendine gel Bu benim rutinim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sabahları traş olma zorunluluğunuz yok en azından kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ve ahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Buyse said: ha bi de boğaziçinde okuyormuşsun. sütçü imamda okuyan ne yapacak gelince sorarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben üniye bile gitmiyorum ben napayım bu arada 11 sayfa okumaya üşendim montla ilgili espiri yapan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Sparkcaster said: ve ahmet Tangoyu oldum olası aksatıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ZaugnaKhaldun said: said: 17.05 Yigiti ara, said: 17.05 said: .05 OHA.her pazartesi arıyor mu gercekten ? bir de 25 dakika konusuyor musunuz ? ulan aynı evde yasamıyor musunuz niye bir de cesitli telefon operatorlerine para kazandırıyosunuz ? hepsini gectim, bogazici'nde tangoya gitmeyin arkadasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 belki beleş konuşuyorlardır. bi sürü tarife var o tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 belki telsiz kullanıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 tangoya uyuz olurum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Karasakal said: Yaşın kaç? Eskiden 20-25 yaş arası olunca, kız sorun çıkarmaya başlayınca direk evlendirirlermiş. Sorun ortadan kalkarmış. Fizyolojik olabilir. Babana gelince, başlatmasın veledine, karısına. Annenle evlenip seni yaparken aklı başında olsaymış. Sen Mali durumunu düzeltene kadar sana ve annene bakmakla yükümlü, heleki gördüğüm kadarıyla annenin tüm yükü senin sırtına biniyor. Ki sen kızsın, erkek olsan bir derece değişik olurdu. Ve bu arada ne mutsuzluk ne huzursuzluk. Senin durumun tatminsizlikle boşluk duygusunun kesişiminde birşey. Dün topiğe bakmamıştım, sana şöyle bir yanıt vericem: benim nerem tatminsiz yahu, 12-13 yaşımdan beri her şeyimi kendi kendime yapıyorum. Sadece yoruldugum için şikayet edeyim azıcık dedim. Yaşım 23 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 balon said: her şeyin üstüste gelmesi, evde bunun üzerine biraz fazla tıkılman ve rutinliktir sıkan seni bu kadar sanırım. Bunalmışsın birazcık sadece. Allah annene sağlık versin ama senin elinde olmayanlardan ötürü kendini sıkıntıya sokma, zaten elinden geleni yapıyorsundur, birazcık da kendine zaman ayırmaya bak. Sıradan yanıt vermeye devam edicem: İyi dileklerin için teşekkür ederim öncelikle, çarşamba günü randevusu var gideceğim annemle, bakalım ne diyecek doktoru... Bunaldım evet, üstte de dediğim gibi yorgunluk var artık. Kendime zaman ayıramıyorum düşünmekten, ama tavsiyen için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Gimli said: Şöyle yapabilrsin. Kafana uyan bi saatte uyan Karnın acıkınca açık havada güzel bi yerde kahvaltı et İşe gitme Ertelediğin ve seni eğlendirecek bi iş yap öğlene kadar Arada aklına gelirse işi ara hastayım de Sonra yiğiti arama, yiğitle buluş Tangoya gitme onun yerine güzel bi konser bul hem tepinebileceğin hem de hosuna gidecek Normalde kaçta yatıyosan iki saat daha geç yat bunu bi gün yapıcam gimli söz :) ama yaptıktan sonra yine "benim şu şu işi yapmam lazım, annemi aramam lazım, iş nolucak vs." gibi sorular geri gelecek ertesi gün. Ha belki daha dinlenmiş daha enerjik olurum bilemem ama hayat belirli bir düzene girene kadar bu sıkıntılar böyle sanırım. Bi de yiğit = zaugna, zaten beraber yaşıyoruz :D Kabaca rutinini kır bi gün de kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 fizban said: ZaugnaKhaldun said: said: 17.05 Yigiti ara, said: 17.05 said: .05 OHA.her pazartesi arıyor mu gercekten ? bir de 25 dakika konusuyor musunuz ? ulan aynı evde yasamıyor musunuz niye bir de cesitli telefon operatorlerine para kazandırıyosunuz ? hepsini gectim, bogazici'nde tangoya gitmeyin arkadasım. Fizban; Dersten çıkınca arıyorum "abi napıcaz" diye :D bi de niye gitmeyelim yahu, ben çok memnunum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Evlenince geçer (böyle miydi?).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 lan 10 numara hayatın vrmış ne konuşuosn iş okul ev arkadaş markadaş kedinde iyileşti alla alla belanı mı arıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Asıl benim çok moralim bozuldu nedense durup dururken. Üstelik Pes10 oynuyordum Roma'yla sezon yapmıştım sabahtan beri heycanlı geçiyordu. Kupa'dan elendim ama Avrupa Ligi'nde grupları geçtim falan bekliyoruz Liverpool'la eşleştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Haa Carnivale daha yeni izlemeye başladım hem onun da bölümleri duruyor nie üzüldüm lan ben mal gibi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Farinal said: ben mal gibi Farinal said: mal gibi Farinal said: mal kıhkıhkıh çok içimden geldi :) bide roma sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Valla hocam hepimize olduğuna inanıyorum bunların, bende iş güç eski hain kız arkadaşım ile sorunlar derken, acayip depresif olmuştum ama hani mutlu olmaya bak psikoloji çok önemli.Yeni şeyler dene bir ara git güzel bir yere dağıt az sonra uyan ne lan bu de başka birşey yap.Çevrendekileri mutlu etmeyi dene görüşmediğin insanları ara bu tip şeyler yap ama bunları oyalamak yada geçici zevk olarak yapma kendine yeni renk vermek için de ek olarak bunları sana yazarken kendimi tartıyorum evet bazen zor sıkkın bıkkın zamanlarımız oluyor herhalde bu çağda insan olmak bu tip birşey...Neyse kendine dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar