Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutsuzluk mu huzursuzluk mu bilemedim...

QueenofSpades

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

1.5uncu sayfaya kadar okudum
sorun para.

paypal hesabı açta donate yapalım

dfghacjsd

Gimli said:

Şöyle yapabilrsin.

Kafana uyan bi saatte uyan
Karnın acıkınca açık havada güzel bi yerde kahvaltı et
İşe gitme
Ertelediğin ve seni eğlendirecek bi iş yap öğlene kadar
Arada aklına gelirse işi ara hastayım de
Sonra yiğiti arama, yiğitle buluş
Tangoya gitme onun yerine güzel bi konser bul hem tepinebileceğin hem de hosuna gidecek
Normalde kaçta yatıyosan iki saat daha geç yat

Kabaca rutinini kır bi gün de kendine gel

Bu benim rutinim lan.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

said:
17.05 Yigiti ara,

said:
17.05

said:
.05

OHA.
her pazartesi arıyor mu gercekten ?
bir de 25 dakika konusuyor musunuz ?
ulan aynı evde yasamıyor musunuz niye bir de cesitli telefon operatorlerine para kazandırıyosunuz ?

hepsini gectim, bogazici'nde tangoya gitmeyin arkadasım.
Sosyal ağlarda paylaş

Karasakal said:

Yaşın kaç?
Eskiden 20-25 yaş arası olunca, kız sorun çıkarmaya başlayınca direk evlendirirlermiş. Sorun ortadan kalkarmış. Fizyolojik olabilir.

Babana gelince, başlatmasın veledine, karısına. Annenle evlenip seni yaparken aklı başında olsaymış. Sen Mali durumunu düzeltene kadar sana ve annene bakmakla yükümlü, heleki gördüğüm kadarıyla annenin tüm yükü senin sırtına biniyor. Ki sen kızsın, erkek olsan bir derece değişik olurdu.

Ve bu arada ne mutsuzluk ne huzursuzluk.
Senin durumun tatminsizlikle boşluk duygusunun kesişiminde birşey.

Dün topiğe bakmamıştım, sana şöyle bir yanıt vericem: benim nerem tatminsiz yahu, 12-13 yaşımdan beri her şeyimi kendi kendime yapıyorum. Sadece yoruldugum için şikayet edeyim azıcık dedim. Yaşım 23 bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

her şeyin üstüste gelmesi, evde bunun üzerine biraz fazla tıkılman ve rutinliktir sıkan seni bu kadar sanırım. Bunalmışsın birazcık sadece.

Allah annene sağlık versin ama senin elinde olmayanlardan ötürü kendini sıkıntıya sokma, zaten elinden geleni yapıyorsundur, birazcık da kendine zaman ayırmaya bak.

Sıradan yanıt vermeye devam edicem:

İyi dileklerin için teşekkür ederim öncelikle, çarşamba günü randevusu var gideceğim annemle, bakalım ne diyecek doktoru...
Bunaldım evet, üstte de dediğim gibi yorgunluk var artık. Kendime zaman ayıramıyorum düşünmekten, ama tavsiyen için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Gimli said:

Şöyle yapabilrsin.

Kafana uyan bi saatte uyan
Karnın acıkınca açık havada güzel bi yerde kahvaltı et
İşe gitme
Ertelediğin ve seni eğlendirecek bi iş yap öğlene kadar
Arada aklına gelirse işi ara hastayım de
Sonra yiğiti arama, yiğitle buluş
Tangoya gitme onun yerine güzel bi konser bul hem tepinebileceğin hem de hosuna gidecek
Normalde kaçta yatıyosan iki saat daha geç yat

bunu bi gün yapıcam gimli söz :)
ama yaptıktan sonra yine "benim şu şu işi yapmam lazım, annemi aramam lazım, iş nolucak vs." gibi sorular geri gelecek ertesi gün. Ha belki daha dinlenmiş daha enerjik olurum bilemem ama hayat belirli bir düzene girene kadar bu sıkıntılar böyle sanırım.
Bi de yiğit = zaugna, zaten beraber yaşıyoruz :D
Kabaca rutinini kır bi gün de kendine gel
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ZaugnaKhaldun said:

said:
17.05 Yigiti ara,

said:
17.05

said:
.05

OHA.
her pazartesi arıyor mu gercekten ?
bir de 25 dakika konusuyor musunuz ?
ulan aynı evde yasamıyor musunuz niye bir de cesitli telefon operatorlerine para kazandırıyosunuz ?

hepsini gectim, bogazici'nde tangoya gitmeyin arkadasım.

Fizban;
Dersten çıkınca arıyorum "abi napıcaz" diye :D
bi de niye gitmeyelim yahu, ben çok memnunum?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla hocam hepimize olduğuna inanıyorum bunların, bende iş güç eski hain kız arkadaşım ile sorunlar derken, acayip depresif olmuştum ama hani mutlu olmaya bak psikoloji çok önemli.Yeni şeyler dene bir ara git güzel bir yere dağıt az sonra uyan ne lan bu de başka birşey yap.Çevrendekileri mutlu etmeyi dene görüşmediğin insanları ara bu tip şeyler yap ama bunları oyalamak yada geçici zevk olarak yapma kendine yeni renk vermek için de ek olarak bunları sana yazarken kendimi tartıyorum evet bazen zor sıkkın bıkkın zamanlarımız oluyor herhalde bu çağda insan olmak bu tip birşey...Neyse kendine dikkat et.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...