Lexius Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Selamlar . 13-14 martta Anadolu Üni nin bir etkilniğine katılacağım fakat eskişehirde kalıcak yere falan filan ihtiyacım var. En ucuzundan temiz bi otel önerebilecek yada bi geceliğine beni misafir edebilecek patiler arıyorum :D İçkim sigaram var ev sahibini de boş bırakmam xD şimdiden teşekkürler. neye katılcan arkadaşım sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 gaziantepte kal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Hakan Utku yazdı dün, 13:04'da 3 yıldızlı bir otelle görüşüp indirim yaptırttım. P.tesi müdürüyle görüşme şansını elde edince daha da indirim yaptırtabileceğimi düşünüyorum. Şimdilik fiyatı, normal bir üç yıldızlı otel konforu tek gecelik konaklama, Con/An katılımcıları için 30 lira. 45 - 50 kadar kişiyi alabileceklerini söylediler. Bulduğum düzgün ve en ucuz yer. İnternet adresini müdürüyle görüştükten sonra vereceğim. İlginizi çekerse diye. Bakınmaya devam ediyorum. Şikayet Et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 otel şale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hamama gir bide gitmişken, iyice paklasınlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 benim bildiğim lex oraya sadece üni etkinliği için gitmez..!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar